Καλησπέρα σε όλους. Έχει δοκιμάσει κανείς τα msr7 ώστε να μου πει εάν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα ή οι διαφορές είναι μικρές συγκρινομενα με τα m50x.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα σε όλους. Έχει δοκιμάσει κανείς τα msr7 ώστε να μου πει εάν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα ή οι διαφορές είναι μικρές συγκρινομενα με τα m50x.
1 Reply
Καλημέρα, τα msr7 εχουν καλύτερο Soundstage (βάθος) σε σχέση με τα m50x. Αλλά ταυτόχρονα υστερούν σε λεπτομέρεια και είναι λιγότερο συρριστικά στις ψηλές, πάντα σε σχέση με τα m50x. Τέλος, έχουν καλύτερη ποιότητα υλικών και έχουν πιο premium αίσθηση, αλλά η διαφορά της τιμής είναι μεγάλη (€100+) για όχι και τόσο σημαντικές διαφορές, τουλάχιστον στο θέμα του ήχου.
2 Comments
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι τα msr7 είναι πιο premium και όμορφα συν ότι έχουν καλώδιο με μικρόφωνο και μπορείς να βάλεις και καλώδια του εμπορίου κάτι που δεν ισχύει για τα m50x αλλά 100€ επιπλέον και να μην έχουν και την λεπτομέρεια των m50x είναι θέμα...... Δύσκολη επιλογή...... Έχεις ακούσει και τα δύο γιατί τα msr7 είναι hi-res audio και λογικά με την κατάλληλη πηγή και ποιότητα αρχείου θα πρέπει να είναι πιο λεπτομερή ακουστικά ????
αν και αυτά υποστηρίζει η audio technica στα αυτιά μας μερικές φορές ακούγονται διαφορετικά από αυτό που διαφημίζουν.
Τα έχω ακούσει τα ακουστικά εκτεταμένα σε φίλο που τα έχει. Πράγματι είναι hi-res και εφόσον έχεις αρχεία flac, ogg vorbis με υψηλό ρυθμό μετάδοσης, τότε ναι θα αντιληφθείς τις δυνατότητες των ακουστικών και κατ' επέκταση την λεπτομέρεια στον ήχο. Αν δεν έχεις τέτοια αρχεία όμως, δεν αξίζει να δώσεις τα 100€ παραπάνω, κατά την άποψή μου. Προσωπικά εγώ έχω βολευτεί αφάνταστα με τα Fostex T50rp mk3 και σε θέμα ήχου και σε θέμα άνεσης (με αλλαγμένα pads) και τα προτιμώ έναντι των m50x για τα οποία έχω γράψει και review εδώ στο σκρουτζ.
Και κάτι τελευταίο, όλα αυτά έχουν σημασία αν έχεις και καλό dac η έστω μια κάρτα ήχου με ενσωματωμένο καλό dac, αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.