Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Viron_Chaidemenidis

Ρε παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος, έχει πόσα μοντέλα G9 oled ποιο είναι το καλύτερο? Ψάχνω πραγματικά την τελειότητα και ας δώσω το κάτι παραπάνω. Σε ένα γκρουπακι του f.b που είμαι κάποιοι μου είπαν να πάω στην asus την 49αρα. Αν κάποιος είναι γνώστης σε μου πει. Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

j.gouzouassis

για παιχνιδια με απαιτησεις ΑΑΑ σε υπολογιστη, εγω θα πηγαινα σε αυτο εδω που εχει το σκρουτζ, μοντ. '23, αλλα καλυπτει πληρως θεωρω, τις απαιτησεις ενος πολυ καλου gaming pc με μια καλη καρτα γρφικων, πχ. μια rtx 5080, ή μια radeon 9070 xt. Ειναι πολυ οικονομικο για τις δυνατοτητες του.
Samsung Odyssey G9 49CG954SU Ultrawide OLED HDR Curved Gaming Monitor. Την στιγμη που γραφω, το εχει το σκρουτζ στα 1049 ευρω, μιλαμε για οθονη OLED, HDR10, 240Hz refresh rate, 0.03 ms latency. Ειναι τουμπανο για τα λεφτα του.. παντα ομως, αυτο το μονιτορ θα ταιριαξει με ενα με πολυ καλο pc build, τς ταξης των 2000+ ευρω, δηλ. με επεξεργαστη τουμπανο, ryzen 7, και με τις καρτες που αναφερα! αν εχετε καποια καρτα κατωτερη, ή επεξεργαστη ryzen 5ι, ισως θα ζοριστει το pc στα πολλα fps, διοτι προκειται για πολυ απαιτητικο μονιτορ, και θα δουλευουν οι ανεμηστηρες στο φουλ κανοντας θορυβο..

Όνομα χρήστη
Dimitris_Kapatos

Λοιπον η sumsung odyssey g32 είναι ένα καλό monitor αν δεν χρειάζεσαι το ultrawide. Αντιθέτως αν, απ'ότι ειπες, θες κατι καλο χωρις να σε νοιζουν τα χρηματα ειναι πολυ καλη επιλογη το odyssey g9( 240 hz, 5000x1440 περιπου αναλυση κ.α. που μπορεις να τα ελεγκξεις). δες αυτες τις δυο απο τις καλυτερες που βρηκα και πιστευω οτι μπορει και να σ'αρεσουν

Samsung Odyssey Neo G9 G95NC VA HDR Curved Gaming Monitor 57" 7680x2160 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG

και αυτη

Samsung Odyssey Neo G9 G95NC VA HDR Curved Gaming Monitor 57" 7680x2160 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG και Samsung Odyssey G9 Ultrawide OLED HDR Curved Gaming Monitor 49" 5120x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms

τα οποια εχουν διαφορες στην αναλυση κα την ανταποκριση κ.α. και... φυσικα την τιμη
θα σου προτεινα την πρωτη με 0.03ms αλλα με χαμιλοτερη αναληση (πολυ καλη ακομα και για να βλεπεις την παρα-μικρη λεπτομερεια) και ιντων (που ειναι ηδη αρκετα μαγαλη-49"-)

3 Σχόλια

Viron_Chaidemenidis

Ευχαριστώ αγορίνα, τώρα σκέφτομαι να πάω η σε Asus 39 QD OLED η να περιμένω μέχρι το 2025 μπας και βγει κανένα εξωφρενικό μοντέλο..

Viron_Chaidemenidis

Όχι τίποτα, τσεκαρα την 49 και νμζ πως είναι όντως υπερβολή. Βέβαια λένε πως συνηθίζεται αλλά δεν παίρνω τον ρίσκο

LaQuaLe

Καλό θα είναι εάν δεν ξέρεις και τόσα πολλά να μην προτείνεις πράγματα σε άλλους ειδικά όταν αυτά κοστίζουν τόσα χρήματα… Του πρότεινες οθόνη που κοστίζει 2500€ με πάνελ VA, χωρίς να γνωρίζεις κατά πάσα πιθανότητα τι είναι καν αυτό…

Όνομα χρήστη