Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
konstantinos1108

na rwtiso kati to kouti eixe erthi xoris controller gia ta fans uparxi kapoio software na ta allakso to xrwma tous i mitriki pou exo einai h msi h510m pro

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

M.Gabriel

ναι δυστυχώς στα καινούργια δεν βάζουν κοντρολερ μεσα και είναι λίγο παράξενο γιατί και εγώ έχω θέμα και δεν βρήκα λύση. εγώ έχω την Asus rog strix b550f gaming wifi και όταν κουμπώνω τα φανακια στην μητρική με το καλώδιο 3pin argb να τα ελέγξω μέσο Armoury Crate έχω τρομερό flickering και αναγκαστικα τα έχω μόνο με το reset button και αλλάζω τα χρώματα από εκεί.

2 Σχόλια

konstantinos1108

aderfe na jereis brika tropo egw sigkekrimena exo msi alla mporeis ki esy apo to site tis mitrikis sou na katebasis ena app apo to opoio tha mporeis na allazi to xrwma sta fans sou. sigourepsou oti ta fans sou einai sindedemena sto JRAINBOW2 H sto JRGB1 oste na einai connected stin mitriki sou kai oxi sto psu sou kai apo ki kai pera meta tha xrwmata kai auta ta ftiaxnis mesa apo to app tis mitrikis sou

M.Gabriel

Καταρχήν έχω to app για τα χρώματα και είναι η Armoury Crate όμως αυτό που λες δεν γίνεται γιατί αν τα φανακια δεν παίρνουν ρεύμα από το psu από το καλώδιο sata δεν δουλεύουν μόνο από το 5v argb (jrainbow2) 3pin connector γιατί δεν είναι αρκετό το ρεύμα για 6 φανακια μαζί με το led.

Όνομα χρήστη