Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
panos.papas21

Γειά σας. Ρε παιδιά τι γίνετε με αυτό το 15 pro? Πάλι να μου πεις ήρθες τώρα κ εσύ να μας πρηξεις με την υπερθμανση και όλα αυτά! Ναι ήρθα για να ρωτήσω κ εγώ γιατί ο καθένας λέει το κοντό και το μάκρι του! Ο ένας λέει ότι διορθώθηκε το πρόβλημα και ο άλλος λέει πάλι ζεσταίνεται αλλά όχι όπως πριν... Θέλω να το πάρω.. Είχα το 14 pro και το δωσα για να πάω σε άλλη εταιρία αλλά δεν μου έκατσε και γυρνάω πάλι. Θα έπαιρνα το 14 pro πάλι αλλά έχει ξεφύγει στην τιμή, είναι ποιο ακριβό από το 15 pro. Ας απαντήσει κάποιος γιατί στις κριτικές χαζεψα τελείως, ο ένας να το κάνει το καλύτερο τηλέφωνο και ο άλλος να λέει ότι είναι το χειρότερο! Από μπαταρία πως τα πάει? Το 14 pro σε γενικές γραμμές καλά ήταν για τα κυβικά του. Πάντως αν ανεβάζει θερμοκρασίες δεν θα το πάρω με τίποτα! Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Panagiotis_Tasiou

Χρήστης από τον Νοέμβριο. Παραλίες Ιούλιο και Αύγουστο, απροβλημάτιστη λειτουργία με δεδομένα και χρήση κάμερας και social media. Ποτέ δεν με έβγαλε το μήνυμα να το αφήσω στην άκρη για να κρυώσει. Ναι ζεσταίνεται, αλλά σε πολύ λογικό σημείο.

1 Σχόλιο

panos.papas21

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Το πήρα σήμερα και από ότι βλέπω όντως ζεσταίνεται όχι πολύ αλλά το αισθάνεσαι στο χέρι ότι είναι ζεστό. Τώρα να μου πεις έχει και ζέστη οκ αλλά σε σχέσει με άλλα κινητά που είχα αυτό το αισθάνεσαι όσο να πεις.

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Μεταφέρω άποψη χρήστη του κινητού που το αγόρασε πριν 2 εβδομάδες μιλήσαμε τις προάλλες λόγο κοινής εργασίας και τον ρώτησα γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ μελλοντικά να το πάρω:

Εργαζόμενος σε σκάφος 12ωρες την ημερα όπου το κινητό το έβλεπε ο ήλιος πολλές φορές για μερικά λεπτά κατά την διάρκεια χρήσης. Το κινητό θερμενόταν συνέχεια ωστόσο δεν υπερθερμενοταν δηλαδή ποτέ δεν έβγαλε μήνυμα για υψηλή θερμοκρασία. Λειτουργούσε κανονικά και απροβλημάτιστα. Αν φοβασαι μην σου χαλασει λογο θερμοκρασίας μην το αγοράσεις. Αν το χρειαζεσαι στο μέλλον για δουλεια θα το παρεις και θα πεις και ενα τραγουδι απο οτι φαινεται.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη