Γειά σας. Ρε παιδιά τι γίνετε με αυτό το 15 pro? Πάλι να μου πεις ήρθες τώρα κ εσύ να μας πρηξεις με την υπερθμανση και όλα αυτά! Ναι ήρθα για να ρωτήσω κ εγώ γιατί ο καθένας λέει το κοντό και το μάκρι του! Ο ένας λέει ότι διορθώθηκε το πρόβλημα και ο άλλος λέει πάλι ζεσταίνεται αλλά όχι όπως πριν... Θέλω να το πάρω.. Είχα το 14 pro και το δωσα για να πάω σε άλλη εταιρία αλλά δεν μου έκατσε και γυρνάω πάλι. Θα έπαιρνα το 14 pro πάλι αλλά έχει ξεφύγει στην τιμή, είναι ποιο ακριβό από το 15 pro. Ας απαντήσει κάποιος γιατί στις κριτικές χαζεψα τελείως, ο ένας να το κάνει το καλύτερο τηλέφωνο και ο άλλος να λέει ότι είναι το χειρότερο! Από μπαταρία πως τα πάει? Το 14 pro σε γενικές γραμμές καλά ήταν για τα κυβικά του. Πάντως αν ανεβάζει θερμοκρασίες δεν θα το πάρω με τίποτα! Ευχαριστώ.
1 Σχόλιο
Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Το πήρα σήμερα και από ότι βλέπω όντως ζεσταίνεται όχι πολύ αλλά το αισθάνεσαι στο χέρι ότι είναι ζεστό. Τώρα να μου πεις έχει και ζέστη οκ αλλά σε σχέσει με άλλα κινητά που είχα αυτό το αισθάνεσαι όσο να πεις.