μεχρι τι καρτα μνημης χωραει?
και γινεται να φορτιζει και να βγαζει ταυτοχρονα?
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
256 σιγουρα , για 512 κοιταξε την ιστοσελιδα διοτι ΔΕΝ θυμαμαι. Απεφευγε παντως μεγαλες χωρητικοτητες για λογους ενδεχομενης 'προβληματικης' καρτας...
Ναι, φορτιζει και τραβαει ταυτοχρονα π.χ volta, power bank etc αρκει να προσεχεις το θεμα του καλωδιου που φορτιζει μην ξεφυγει απο καποια ''μετατοπιση βαρους'' (πχ power bank σταθερο σε καποιο τριποδακι ας πουμε μαζι με καμερα και ΟΧΙ σε καποια τσεπη....)
5 Comments
ευχαριστω πολυυ μηπως ξερεις και για την xero 9? γτ μολις την πηρα πολυ καλη τιμη!
Οχι δεν γνωριζω αλλα να ξερεις οι διφορες τους ΔΕΝ ειναι στα εξωτερικα μερη και στο τι καρτες θα υποστηριξουν , οσο στα ''ρετους '' στο μαρκετινγκ που κανουν και καποιες βελτιωσεις που θα μπορουσαν να εχουν και απο προηγουμενα μοντελλα. Καλυτερα ομως να σε διαφωτησει καποιος που ειχε 9 και πηρε και πιο προσφατη και μπορει να εχει αντικειμενικη γνωμη.
ενταξει ευχαριστω! Εβαλα μνημη 128 Kingston Canvas Go Plus microSDXC 128GB Class 10 U3 V30 A2 UHS-I και την διαβαζει αριστα και μου δινει 4ωρες + με 4κ. και φορτιζει και βγαζει ταυτοχρονα αλλα αργει λιγο οταν βγαζει να φορτισει μπορει να μενει και σταθερη η μπαταρια απλα να μην κλεισει. ισως φταιει και ο φορτιστης μου! τα γραφω να δουν και αλλοι αν τους ενδιαφερει το θεμα.
να εισαι καλα και να χαρεις τη GoPro σου, καλες ληψεις φιλε μου !!!
ευχαριστω πολυ να σαι καλα!