To efresh.gr ήρθε στο Skroutz και εξυπηρετεί διευθύνσεις αποκλειστικά εντός Αττικής! Επίλεξε διεύθυνση παράδοσης για να συνεχίσεις.

Πετσέτα Χειρός Dobby Pumice Stone (30x50) Άνεμος (1 τεμ) Κωδικός: 45612905

Κατασκευασμένες από μακρόινο Ringspun βαμβάκι και υφασμένες σε Airjet αργαλειούς, οι πετσέτες Dobby βάφονται με χρώματα Reactif που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και λαμπρότητα των χρωμάτων. Υδρόφιλο,...

Δες όλη την περιγραφή

Κατασκευασμένες από μακρόινο Ringspun βαμβάκι και υφασμένες σε Airjet αργαλειούς, οι πετσέτες Dobby βάφονται με χρώματα Reactif που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και λαμπρότητα των χρωμάτων. Υδρόφιλο, μαλακό υλικό με εξαιρειτική αντοχή στον χρόνο. Πλένονται σύμφωνα με τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στην ετικέτα. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη...

Δες όλη την περιγραφή

-10%

5,90 €

5,31

5,31 € / τμχ από 5,9 € / τμχ

από 5,31 €

Περιγραφή

Κατασκευασμένες από μακρόινο Ringspun βαμβάκι και υφασμένες σε Airjet αργαλειούς, οι πετσέτες Dobby βάφονται με χρώματα Reactif που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και λαμπρότητα των χρωμάτων. Υδρόφιλο, μαλακό υλικό με  εξαιρειτική  αντοχή στον χρόνο. Πλένονται σύμφωνα με τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στην ετικέτα. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη θερμοκρασία νερού και τον κύκλο πλυσίματος. Διαστάσεις: 30x50.  

Κατασκευαστής

Άνεμος

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Πετσέτα Χεριών
Χρώμα
Γκρι

Διαστάσεις

Πλάτος
30 cm
Μήκος
50 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες