What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Efimarko

την έχω αγοράσει κι εγώ και έχω το πρόβλημα ότι κλείνουν τα πόδια και δεν μένει σταθερή.
@dmtrsx Μήπως έχετε την καλοσύνη να μου στείλετε κάποια φωτογραφία ή οδηγείς πώς στερεώσατε τα ξύλα για να μην κλείνουν? δηλαδή τα ξύλα που προσθέσατε πώς τα στηρίξατε πάνω στα 4 στρογγυλής διατομής?

Username

2 Replies

Efimarko

ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!

Username
dmtrsx

Η πιο οικονομική λύση είναι να πάρεις ξύλινα σκουπόξυλα, να κόψεις τις άκρες όσο το δυνατόν λιγότερο (για να έχει αρκετό μήκος να τεντωθούν τα πόδια).

Μετά περνάς τις άκρες με γυαλόχαρτο, να γίνουν λείες ώστε να μήν μπεί καμιά σκλήθρα στο παιδί.

Έπειτα με τρυπάνι ξύλου, κάνεις 2 τρυπούλες σε κάθε άκρο, ίσα που να περνάει ένα χονδρό tire up (αφήνεις μια μικρή απόσταση από την άκρη για να έχει μεγαλύτερη αντοχή το ξύλο).

Τέλος, περνάς τας tire up με το μυτερό άκρο μέσα από το ύφασμα, το γυρνάς να αγκαλιάσει το πόδι και το βγάζεις από το ύφασμα για να κουμπώσει στην τρύπα. Σφίγγεις και κόβεις το περιττό tire up.

**Κατά μήκος του οριζόντιου ξύλου, στις 2 πλαινές και πίσω πλευρές, μπορείς να πιάσεις με tire up το κάτω μέρος του υφάσματος σε 4 σημεία για έξτρα τέντωμα..

1 Comment

Username