Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GEORGIOS_PAPANDRIKOPOULOS

Ηθελα να αγορασω μηχανη καφε αλλα διαπιστωσα οτι εχω στην κατοχη μου την συγκεκριμενη μηχανη.Προσωπικα πινω μονο freddo espresso η freddo cappucino.Αξιζει να προβω στην αγορα στυλ μηχανης Gruppe CM 4677 Italiana Red Μηχανή Espresso 1050W Πίεσης 20bar η να κρατησεις αυτη?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

pchrono

Μπήκα και είδα μια ματιά τα σχόλια αλλα και την τιμή της Gruppe. Δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη η συνολική εμπειρία παρασκευής και ποιότητας από την Nespresso. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, ρίξε και εσύ μια ματιά, και αποφασίζεις.... https://www.skroutz.gr/s/13134187/Gruppe-CM-4677-Italiana-Red-%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE-Espresso-1050W-%CE%A0%CE%AF%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-20bar-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7.html#reviews

Όνομα χρήστη
soa008

Γενικά για freddo espresso ξεχνας οποιαδήποτε μηχανή με κάψουλες. Δυστυχώς αδύναμουν να βγάλουν espresso με αρκετό σώμα ώστε να βγει καλός ο freddo. Για καπουτσίνο κάνουν μια χαρά. Η μηχανή gruppe που ανέφερες ίσως να βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα θέλει διαδικασία μέχρι να την μάθεις , διαδικασία μέχρι να βρεις το σωστό χαρμάνι την σωστή κοπή και στα γούστα σου , και τέλος διαδικασία κάθε φορά που φτιάχνεις καφέ ( συγκριτικά με μια μηχανή με κάψουλες )

Όνομα χρήστη