What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Gogo_Pol

καλημέρα! έχω την μηχανή από το 2016. έχει βγάλει τα λεφτά της δεν το συζητώ! και λειτουργεί ακόμα. είναι τίμιο προϊόν, την έχω κάνει και δώρο 2-3 φορές σε κόσμο που δεν είναι φοβερά απαιτητικός με τον καφέ...
θέλω να ρωτήσω το εξής: σε σχέση με άλλους που έχουν στην κατοχή τους την καφετιέρα η δική μου σαν να βγάζει παραπάνω ποσότητα καφέ από το κανονικό με 1 καψουλα. ειδικά στη lungo επιλογή μου βγάζει καφέ σε ποσότητα παραπάνω από το αν έβαζα 2 καψουλες στην επιλογή του μικρου. ωστόσο, η γεύση δεν είναι νερουλή όπως θα περίμενε κάποιος από αυτό που περιγραφω

1. οπότε ψάχνω να δω αν γίνεται κάποιος επαναπρογραμματισμος των ποσοτήτων...κάτι σαν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων
    κάποτε είχα βρει ένα συνδυασμό κουμπιών αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρω (και δεν θυμάμαι και αν ήταν εγκυρο)

2. το τελευταίο καιρό ο καφές βγαίνει φοβερά καυτός ενώ είχα να το λέω ότι βγάζει τον καφέ σε θερμοκρασία έτοιμο για κατανάλωση....έχει συμβεί σε κάποιον?

ευχαριστώ

Username

2 Replies

pchrono

Μπορείς να προγραμματίσεις εσύ τον χρόνο για το κάθε κουμπί. Απλά κράτα πατημένο συνεχώς μέχρι να βγάλει την ποσότητα που σου αρέσει και μετά θα το αποθηκεύσει στην μνήμη

Username
soa008
  1. Απο το σαιτ της Nespresso: Με το μηχάνημα απενεργοποιημένο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Lungo για 5 δευτερόλεπτα. Οι λυχνίες LED θα αναβοσβήσουν γρήγορα 3 φορές για να επιβεβαιώσουν ότι το μηχάνημα έχει επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εργοστασιακές ρυθμίσεις: Espresso Cup: 40 ml, Lungo Cup: 110 ml, Power Off mode: 9 min.
  2. Μετα απο 9 χρονια μην περιμενεις να λειτουργει σωστα. Ισως εχει θεμα ο θερμοστατης της. ΥΓ: Ο lungo ειναι περιπου 3 φορες η δοση του espresso.
Username