Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
manolis_paok

Μόλις αγόρασα το προϊόν, ποιά κάψουλα είναι η καλύτερη για τον καλύτερο καφέ?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

manolis_paok

soa 008 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, το έχω παραγγείλει το kit μαζί με την μηχανή.

Όνομα χρήστη
soa008

Το καλυτερο ειναι υποκειμενικο. Εαν δεν κατσεις να δοκιμασεις τις περισσοτερες δεν θα ξερεις ποια ειναι η καλυτερη για εσενα. Εγω προτεινω costa coffee 8 η 11, L'or 11 , coffee way ολες τις γευσεις. Μαπα ειναι οι starbucks , coffee island. Κοιτα να αγοραζεις οταν εχει προσφορες καθως τα βρισκεις 1-2ευρω κατω . Για οικονομικες επιλογες bonora που εχει ο Σκλαβενιτης , 1.9ευρω το κουτι και ειναι αρκετα τιμιες. Επισης απεφυγε τις πλαστικες καψουλες ( αν και πλεον τις καταργουν ) και απεφυγε επαναγεμιζομενες καψουλες καθως χαλανε την μηχανη. Για καλυτερο καφε , ριξε μια δοση εσπρεσσο χωρις καψουλα στο ποτηρι ωστε να προθερμανθη , και μετα ξεκινα να βαζεις τις καψουλες. Για διατηρηση της γευσης με τον καιρο παντα μετα απο τον καφε σου , βγαλε μια δοση χωρις καψουλα για να καθαριζει το ακροφυσιο. Ιδανικα της κανεις αφαλατωσει καθε 1-2 μηνες εαν κανεις καθημερινη χρηση. Υπαρχουν οικονομικα δοχεια με υγρο αφαλατωσης απο την delonghi αλλιως αγοραζεις το kit αφαλλατωσης απο την nespresso ( 10ευρω για δυο υγρα ενω τα δοχεια της delonghi κανουν για 5 αφαλατωσεις )

Όνομα χρήστη
_antonior_

Η απαντηση ειναι υποκειμενικη. Πρεπει να πειραματιστεις με διαφορες εταιρειες για να βρεις αυτες που αρεσουν καλυτερα στα δικα σου γουστα.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη