εχω πάρει την καρτα ήχου τη ακουστικά να παρω ?? εχω πάρει κατι φθηνά JBL αλλά η ένταση οσο και να το δυναμωσο είναι πολύ χαμηλή οταν μιλαω στο μικρόφωνο στα βιντεο του youtube ακουγετε μια χαρα παντος
See in detail the terms of use for the Product Questions
εχω πάρει την καρτα ήχου τη ακουστικά να παρω ?? εχω πάρει κατι φθηνά JBL αλλά η ένταση οσο και να το δυναμωσο είναι πολύ χαμηλή οταν μιλαω στο μικρόφωνο στα βιντεο του youtube ακουγετε μια χαρα παντος
1 Reply
προτιμησε κατι που να μη θελει πολλα Ohm για να μπορει να τα ενισχύσει, αν σε χαλάει τοσο η ένταση τσιμπα ενα φθηνιάρικο ενισχυτή στα 35-40 ευρώ της behringer πχ Behringer HA400 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4.0 Καναλιών με Jack 6.3mm και θα μπορεις να βαλεις και μεχρι 4 ακουστικα απλα βαζεις μια πριζα ακομα για τον ενισχυτη στο πολυπριζο σου και εχεις αλλο ενα καινουργιο Knob για να δωσεις περισσότερη ενταση, θα το βαζεις πχ 80% απο την καρτα ηχου και αλλο 50% απο τον ενισχυτη για να εχεις ενα καλο σημα και οχι θορυβο και θα εισαι πενα... θα ακουγονται τοσο δυνατα που θα φοβασαι μην τα καψεις. Αν θες και προταση για ακουστικα, κοιτα κυριως μοντελα στα 32-80 Ohm για να μπορει να τα οδηγησει σωστα και σκετη η καρτα ηχου χωρις amp. Πολυ τιμιες επιλογες για recording/mix ειναι τα Audio-Technica ATH-M20x / M30x, τα Sony MDR-7506 και τα AKG K52/K92 που παιζουν αρκετα δυνατα απο μονα τους και γενικα θεωρουνται safe επιλογες για home studio.