What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
GEORGIOS Τ

Έχω αλλάξει την προστασία οθόνης έβγαλα τη ζελατίνα και έβαλα τζαμάκι όχι full και περιφερειακά αφήνει κενό και δεν πατάει καλά γύρω στα 3 με 4 χιλιοστά περιφερειακά δεν πατάει το τζαμάκι και αφήνει κενό όχι περιμετρικά γιατί είναι πιο μικρό εσκεμμένα το δεν το παίρνω full γιατί ξέρω δημιουργεί προβλήματα με τη θήκη το παίρνω πάντα πιο μικρό παρόλα αυτά ανάμεσα στην οθόνη και στο τζαμί εσωτερικά αφήνει το κενό είναι ελαττωματικό το τζαμάκι η οθόνη δεν είναι flat έχει κάποιος αλλάξει και έχει τοποθετηθεί τζαμάκι στο xiaomi redmi note 12 g4 κι αν ναι τι μου προτείνετε διστάζω να ξανά παραγγείλω γιατί φοβάμαι ότι το πρόβλημα είναι στην οθόνη και όχι στο τζαμάκι αχ με τη χαρά

Username

2 Replies

marthe0609

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα αλλά νομίζω ότι αυτό το κινητό δεν χρειάζεται έξτρα τζαμάκι γιατί μοιάζει να το έχει εμσωματωμένο οπότε μάλλον άδικα αγόρασα τζάμι....αφήστε το έτσι

Username
vaios2002

Χάθηκα... τι ακριβώς ρωτάς; Καταλαβαίνω οτι το τζαμάκι έχει πρόβλημα. Έτσι είναι; Ποιό τζαμάκι; αυτό που έρχεται μαζί ή κάποιο άλλο; Να το πάρουμε το κινητό αξίζει; Ναι; Όχι;

Username