To efresh.gr ήρθε στο Skroutz και εξυπηρετεί διευθύνσεις αποκλειστικά εντός Αττικής! Επίλεξε διεύθυνση παράδοσης για να συνεχίσεις.

Absolut Repair Molecular Επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση
*Εργαστηριακό τεστ τη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.
*Εργαστηριακό τεστ τη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.
Ad
Κρέμα Βαφή 7/1 Ξανθό Μεσαίο Σαντρέ & Κρέμα Λάμψης Koleston Kit Wella (50 ml)

Κρέμα Βαφή 7/1 Ξανθό Μεσαίο Σαντρέ & Κρέμα Λάμψης Koleston Kit Wella (50 ml) Κωδικός: 45299888

Νέα KOLESTON Κρέμα βαφή 7/1 - Μεσαίο Ξανθό Σαντρέ για 100% κάλυψη των γκρίζων, με ελιξίριο εμπλουτισμένο με έλαιο και βελτιωμένη σύνθεση για πλούσια ενυδάτωση που επιτυγχάνεται σε κάθε βήμα. Με...

Δες όλη την περιγραφή

Νέα KOLESTON Κρέμα βαφή 7/1 - Μεσαίο Ξανθό Σαντρέ για 100% κάλυψη των γκρίζων, με ελιξίριο εμπλουτισμένο με έλαιο και βελτιωμένη σύνθεση για πλούσια ενυδάτωση που επιτυγχάνεται σε κάθε βήμα. Με τεχνολογία ανθεκτική στο νερό, εμπλουτισμένη με εκατομμύρια χρωστικών συστατικών που εισχωρούν βαθιά στην τρίχα, η συγκεκριμένη σύνθεση παρέχει το πιο έντονο χρώμα....

Δες όλη την περιγραφή
10,85

217 € / lt

από 10,85 €

Περιγραφή

 Νέα KOLESTON Κρέμα βαφή 7/1 - Μεσαίο Ξανθό Σαντρέ για 100% κάλυψη των γκρίζων, με ελιξίριο εμπλουτισμένο με έλαιο και βελτιωμένη σύνθεση για πλούσια ενυδάτωση που επιτυγχάνεται σε κάθε βήμα. Με τεχνολογία ανθεκτική στο νερό, εμπλουτισμένη με εκατομμύρια χρωστικών συστατικών που εισχωρούν βαθιά στην τρίχα, η συγκεκριμένη σύνθεση παρέχει το πιο έντονο χρώμα. Βοηθάει το κλείδωμα του χρώματος και διατηρεί το νερό μακριά,  για χρώμα που διαρκεί έως και 10 εβδομάδες. Καταπολεμά τα  7 σημάδια των φθαρμένων μαλλιών, ώστε τα μαλλιά να παραμένουν φωτεινά,ενυδατωμένα, απαλά, λεία, δυνατά, ευκολοχτένιστα και εντυπωσιακά. Με υπέροχο άρωμα λουλουδιών.  Φορέστε τα γάντια που θα βρείτε στην συσκευασία. Ξεβιδώστε το μπουκαλάκι με την κρέμα ενεργοποίησής χρώματος, ανοίξτε το σωληνάριο με την κρέμα βαφής και ρίξτε το χρώμα στο μπουκαλάκι της κρέμας. Κλείστε το μπουκαλάκι & ανακινήστε καλά. Εφαρμόστε σε στεγνά & άλουστα μαλλιά. Ξεβγάλτε μέχρι το νερό να πέφτει καθαρό - χωρίς χρήση σαμπουάν. Εφαρμόστε το 1ο φακελάκι της προηγμένης μάσκας περιποίησης με ελιξίριο εμπλουτισμένο με έλαιο για υγιή όψη και δυνατά μαλλιά, την ημέρα της βαφής. Αφήστε 2 λεπτά και ξεβγάλτε ξανά. Μπορείτε να διατηρήσετε το χρώμα σας λαμπερό και έντονο, εφαρμόζοντας μετά από τις 15 ημέρες την κρέμα αναζωογόνησης χρώματος (Color Reactivator) και μετά από 30 ημέρες το 2ο φακελάκι της προηγμένης μάσκας περιποίησης για έντονη λάμψη, τα οποία θα βρείτε μέσα στην συσκευασία.  

Κατασκευαστής

Wella

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Απόχρωση
Ξανθό
Είδος
Μόνιμη Βαφή
Ξανθιστικό
Όχι
Σετ
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Φυτική Βαφή
Όχι
Χωρίς Αμμωνία
Όχι
για Άνδρες
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
50 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες