What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Jeypan

Διατηρεί καλή ποιότητα εκτύπωσης κάτω από 40%;

Username

2 Replies

mpan

Ακόμα και όταν το τόνερ εμφανιζόταν κενό και η εκτύπωση αχνή το έβγαλα και το κούνησα για ανακατάταξη της σκόνης και τύπωσα άλλες 25-30 σελίδες, που ήταν μια χαρά.

2 Comments

Jeypan

Αγοράζεις το μικρό ή το μεγάλο; Επίσης αν δοκιμάσεις να σβήσεις το εκτυπωμένο γράμμα, σβήνεται. Αυτό συμβαίνει και με άλλα;
Στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή έχεις την προεπιλογή για την ποιότητα;

mpan

Μέχρι τώρα έχω αγοράσει 2 συμβατά τόνερ των 3000 σελίδων. Δεν βρήκα διαφορά με το γνήσιο Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "αν δοκιμάσεις ....σβήνεται". Τυπώνω κυρίως σε draft αλλά και σε πιο καλή ποιότητα ανάλογα με το έγγραφο. Ρυθμίσεις εκτύπωσης από το μενού των Windows (προεπιλεγμένου εκτυπωτή) ή το Word (μπορείς να επιλέξεις ρυθμίσεις ή να διαμορφώσεις τις δικές σου και να κάνεις νέο προφίλ). Είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός εκτυπωτής (έχουν περάσει από τα χέρια μου δεκάδες διαφόρων τύπων), δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πρόβλημα. Τώρα αν είναι ελαττωματικό το τόνερ τι να πω? Δοκίμασε ένα άλλο.

Username

2 Comments

Jeypan

Έχω πάρει το xxl και η αλήθεια είναι ότι μειώνεται αισθητά η ποιότητα κάτω από 40%.Αγοράζετε από το πρώτο διαθέσιμο κατάστημα το συγκεκριμένο;
Μπορείτε να γράψετε τις ρυθμίσεις που έχετε;

mpan

Σε όλα τα τόνερ αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα, το βγάζεις και το κουνάς λίγο και το επανατοποθετείς.

Username