Από πολυεστέρα, με μεμβράνη θερμοπλαστική πολυουρεθάνης.
Στην πράξη, το υλικό είναι πολύ μαλακό, απαλό και ελαστικό.
Αντοχή στο κρύο, αντιανεμικό, αναπνεύσιμο και υδατοαπωθητικό, υλικό.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αγόρασα πρόσφατα ένα φτιαγμένο από πολυεστέρα και κατάλαβα τι πάει να πει μη αναπνεύσιμο. Με μπουφάν από βαμβάκι+πολυεστέρα και πιο μετά από νάυλον δεν είχα τέτοιο θέμα. Βέβαια αυτό με τον πολυεστέρα δεν αφήνει καθόλου το κρύο να περάσει. Τώρα ψάχνω να βρω ένα που να έχει τσέπες σαν αυτό το emerson αλλά φοβάμαι λίγο να πάρω 100% πολυεστέρα.
φίλε μου, σχεδόν όλα τα χειμερινά μπουφάν, είναι από πολυεστέρα.
Έχω 4 μπουφάν Emerson και στο παρελθόν είχα αρκετά από την συγκεκριμένη μάρκα. Όλα τα μπουφάν της, έχουν πολύ καλή διαπνοή, εκεί δίνει βάρος. κάποια από αυτά τα χρησιμοποιώ για αθλητικές δραστηριότητες, όλα είναι σούπερ για την τιμή τους.
2 Comments
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αγόρασα πρόσφατα ένα φτιαγμένο από πολυεστέρα και κατάλαβα τι πάει να πει μη αναπνεύσιμο. Με μπουφάν από βαμβάκι+πολυεστέρα και πιο μετά από νάυλον δεν είχα τέτοιο θέμα. Βέβαια αυτό με τον πολυεστέρα δεν αφήνει καθόλου το κρύο να περάσει. Τώρα ψάχνω να βρω ένα που να έχει τσέπες σαν αυτό το emerson αλλά φοβάμαι λίγο να πάρω 100% πολυεστέρα.
φίλε μου, σχεδόν όλα τα χειμερινά μπουφάν, είναι από πολυεστέρα. Έχω 4 μπουφάν Emerson και στο παρελθόν είχα αρκετά από την συγκεκριμένη μάρκα. Όλα τα μπουφάν της, έχουν πολύ καλή διαπνοή, εκεί δίνει βάρος. κάποια από αυτά τα χρησιμοποιώ για αθλητικές δραστηριότητες, όλα είναι σούπερ για την τιμή τους.