Είναι ο φυσιολογικό που όταν σιδερώνω με ατμό ακούγεται ένας ήχος σα να βράζει νερό ; Μόλις το παρέλαβα και φοβάμαι μήπως είναι ελαττωματικό κ θα πρέπει να το επιστρέψω. Παρακαλω όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει άμεσα . Ευχαριστώ πολύ
See in detail the terms of use for the Product Questions
Είναι ο φυσιολογικό που όταν σιδερώνω με ατμό ακούγεται ένας ήχος σα να βράζει νερό ; Μόλις το παρέλαβα και φοβάμαι μήπως είναι ελαττωματικό κ θα πρέπει να το επιστρέψω. Παρακαλω όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει άμεσα . Ευχαριστώ πολύ
2 Replies
Σχετικά με τον θόρυβο που ακούγεται κατά τη διάρκεια της λειτουργάς ατμού, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Επικοινώνησα με την Philips για το θέμα και μου το επιβεβαίωσε και μου είπε ότι αφορά την μετατροπή του νερού σε ατμό.
Και εμένα το ίδιο κάνει και το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω. Επίσης στην αρχή έβγαλε από τη μύτη του λίγο καπνό αλλά μετά σταμάτησε και δεν το ξαναέκανε. Θα ρωτήσω αντιπροσωπεία.
1 Comment
Με παρότρυνση της επίσημης αντιπροσωπείας επισκέφθηκα εξουσιοδοτημένο σέρβις τελικά . Μου είπαν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό διότι είναι το μοναδικό σίδερο ατμού με αντλία την οποία κανονικά διαθέτουν μόνον όσα έχουν αποσπώμενο μπόιλερ . Με διαβεβαίωσαν ότι είναι πολύ καλό σίδερο και το έχει ήδη αποδείξει .