What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
PakoV

Με το κομματι του GDPR τι κανουμε? θελω να την βαλω στο διαμερισμα που μενω μονο φυσικα για χρηση που θα πατησει καποιος κουδουνι Η θα ερθει μπροστα στην πορτα και θα προσπαθει να ακουσει μεσα κλπ...Εχουμε καμια εικονα? Με τον διπλανο δεν εχω θεμα αλλα θελω να ειμαι σιγουρος ως ενα σημειο οτι δεν εχω θεμα

Username

2 Replies

Plastik

Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό επί της νομοθεσίας, αν το θες μόνο για κουδούνι/συναγερμό, μπορείς να μην βάλεις κάρτα MicroSD, οπότε δεν γίνεται καταγραφή. Ωστόσο επειδή στο συγκεκριμένο η κάρτα μπαίνει στο hub του, εντός του σπιτιού και όχι πάνω στη συσκευή (εξαιρετική κατά τα άλλα επιλογή της tp-link..) ίσως είναι λίγο δυσκολότερο να αποδείξεις πως δεν καταγράφεις τίποτα, αν χρειαστεί. Επιπλέον, σαν κουδούνι, το συγκεκριμένο έχει ένα λίγο σπαστικό bug.. Αν κάποιος το πατήσει έστω μία φορά και δεν απορρίψεις/απαντήσεις από το mobile app, το hub, βαράει αρκετή ώρα σαν να κολλάει. Αν λοιπόν δεν χρειάζεσαι καταγραφή, ίσως δεν είναι το καταλληλότερο. Ψάξε για το annke Whiffle (30€) ή ίσως κάποιο φθηνότερο της tp-link αν λόγω άλλων καμερών της μάρκας θες να τις έχεις όλες σε ένα app.

Username
Jimb0

κανονικα δεν πρεπει να δειχνει δρομους διπλανα σπιτια και πολλα. Αλλα στην ελλαδα κανεις δεν ενδιαφερεται εκτος αν κινηθει ο γειτονας εναντιον σου

Username