πόσο μακριά μπορεί να είναι το hub απο την κάμερα?? Μπορώ να βάλω την κάμερα στο ισόγειο και το hub στο 3ο όροφο? έχω το ίδιο δίκτυο και στα δύο σημεία.
See in detail the terms of use for the Product Questions
πόσο μακριά μπορεί να είναι το hub απο την κάμερα?? Μπορώ να βάλω την κάμερα στο ισόγειο και το hub στο 3ο όροφο? έχω το ίδιο δίκτυο και στα δύο σημεία.
4 Replies
Εγώ κατάλαβα ότι σημασία έχει πόσο μακριά είναι το hub από το κουδούνι. Και το κουδούνι πόσο μακριά είναι από το router. Δεν χρειάζεται μάλλον να έχει σήμα Wi-Fi στο κουδούνι. Λέω μάλλον γιατί εμένα έχει Wi-Fi σήμα στο κουδούνι αλλά όταν έβαλα σε πιο κοντινή απόσταση το hub από το κουδούνι το σήμα στο κουδούνι ανέβηκε. Εμένα είναι 1,5 όροφο μακριά κι έχει το κουδούνι σήμα -46(RSSI) & το Hub -45(RSSI) που θεωρείται πολύ καλό. Full δείχνει δηλαδή. Αλλά όταν πατήσεις το κουδούνι έχει μια καθυστέρηση κάποια δευτερόλεπτα. Παρόλο που είναι 2-3 δευτερόλεπτα, στην πράξη είναι αργό. Και μέχρι να το δω στο κινητό περνάνε άλλα 2-3 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να έχω ήδη ανοίξει την πόρτα χωρίς να βλέπω ποιος είναι. Βάλε και το χρόνο που θέλεις να ανοίξεις το κινητό να δεις ποιος είναι. Περισσότερο λειτουργεί σαν κάμερα και να καταγράφει τι γίνεται με ειδοποιήσεις, ειδικά όταν λείπεις.
Ούτε καν αν θες απρόσκοπτη λειτουργία. Θα πρέπει να βάλεις hub σε κάθε όροφο. Το πρώτο στο router και τα άλλα στο τοπικό σου δίκτυο που φαντάζομαι έχεις. Μιλάνε μεταξύ τους μετά. Εγώ έχω το hub στο ισόγειο με το κουδούνι και το δεύτερο hub στον όροφο με τους σένσορες υγρασίας και μιλάνε κανονικά. Οι σένσορες χωρίς το δεύτερο hub στον όροφο δεν βλέπουν το hub του σαλονιού οπότε στη δική σου περίπτωση που είναι ακόμα πιο μακριά σίγουρα θες επέκταση με hubs.
το hub χρησιμοποιει ενα σημα χαμηλο σε συχνοτητα που σημαινει οτι εχει μεγαλη εμβελεια. Εγω το εχω μεσα στο σπιτι και πιανει στο δρομο εξω απο την αυλη. Πιστευω οτι θα παιξει με χαμηλο σημα αλλα εξαρταται απο τους τοιχους. Εγω θα το επαιρνα να το δοκιμασω και αν δεν ειμαι ευχαριστημενος εχεις δικαιωμα επιστροφης 14 μερες.