Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
APOSTOLOS_IOANNIDIS1279

Το μποτάκι είναι wide ή regular;
Το φάρδος του δηλαδή. Στενό ή φαρδύ; Έχει δυο τύπους. Ξέρει να μου απαντήσει κάποιος;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

CHRIS P_dj

Αδερφέ μου στο λέω εκ πείρας, φοράω κατά μέσω όρο στις περισσότερες εταιρίες, το 46,5 ή το 47. Το συγκεκριμένο παπούτσι είναι και μισό cm πιο κοντό και αρκετά στενό στο toe box! Πήρα το 47 1/3 (regular) και ήταν εν τέλη μικρό και στενό. Άρα για όποιον σκέφτεται την αγορά αυτού θα πρέπει να το έχει στα υπ' όψιν του σίγουρα μισό με ένα νούμερο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο του. Ιδικά για άτομα που έχουν πλατυποδία και μεγαλύτερο το μεγάλο δάχτυλο, είναι μονόδρομος το μεγαλύτερο νούμερο και συγκεκριμένα στην έκδοση wide που στην Ελλάδα δύσκολα παίζει... Θα επιστρέψω μόλις τα παραλάβω.!

2 Σχόλια

Aster7

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι ζεστό; Κάνει για περπάτημα σε κρύο σε πόλη με χαμηλή θερμοκρασία -3 έως 7

CHRIS P_dj

Από ότι φαίνεται είναι ζεστό! Δεν το έχω φορέσει χειμώνα, θα είναι ο πρώτος από ότι φαίνεται! Με σωστές κάλτσες είναι φανταστικό. Μπορώ να πω ότι δεν τα περίμενα τόσο ανθεκτικά.. Κι όμως έχω πάει βουνό με βροχή, σε άγριο έδαφος με πέτρες και πραγματικά δεν πέρασε σταγόνα και δεν πάθανε και τίποτα.. Τα έχω καταευχαριστηθεί! Εν τω μεταξύ είναι τα μόνα στο είδος τους που φοριούντε καθημερινά παντού τέτοια εποχή! Τώρα για συνθήκες από -0 και κάτω δεν γνωρίζω! πιστεύω όμως οτι με την σωστή κάλτσα θα είναι μια χαρά!

Όνομα χρήστη