Το έλαιο αργκάν Nostos Pure Argan Oil προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου αργκάν και εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη. Είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση και ως συστατικό σε καλλυντικά.
Αποθηκεύεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.
- Τύπος: Έλαιο αργκάν
- Όγκος: 500 ml
- Μέθοδος έκθλιψης: Ψυχρή έκθλιψη
- Χρήση: Εξωτερική χρήση και ως συστατικό σε καλλυντικά
- Δράση: Αντιγήρανση, θρέψη, ενυδάτωση, σύσφιξη και κατά της τριχόπτωσης
- Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο
- INCI: Argania Spinosa Kerner Oil
Γενικά
- Τύπος
- Argan Oil
- Δράση
- Αντιγήρανση, Θρέψη, Ενυδάτωση, Σύσφιξη, κατά της Τριχόπτωσης
- Premium
- Όχι
Περιοχή Χρήσης
- Πρόσωπο
- Όχι
- Μαλλιά
- Όχι
- Σώμα
- Ναι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
- Ψυχρής Έκθλιψης
- Ναι
- Βιολογικό
- Όχι
Χρήση
- Μασάζ
- Όχι
Ποσότητα
- Όγκος
- 500 ml
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.