Το αιθέριο έλαιο Nostos Pure Πατσουλί προέρχεται από το φυτό Pogostemon cablin και λαμβάνεται με απόσταξη ατμού. Χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη στην αρωματοποιία, όπου λειτουργεί ως σταθεροποιητής αρωμάτων, καθώς και σε προϊόντα αρωματοθεραπείας, κεριά, διαχύτες και καλλυντικά.
Για χρήση στο σώμα, αραιώνεται σε έλαιο βάσης σε αναλογία 10 ml ελαίου βάσης προς έως 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και εισχώρησης στις αναπνευστικές οδούς και είναι τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
- Ποσότητα: 10 ml
- Φυτό: Πατσουλί (Pogostemon cablin)
- Μέθοδος απόσταξης: Απόσταξη με ατμό
- Χώρα προέλευσης: Ινδονησία
- Χρήσεις: Αρωματοποιία, αρωματοθεραπεία, κεριά, διαχύτες και καλλυντικά
- Αραίωση: Έως 5 σταγόνες σε 10 ml ελαίου βάσης
- Προφυλάξεις: Να αποφεύγεται η απελευθέρωση στο περιβάλλον· σε περίπτωση κατάποσης, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό και μην προκαλέσετε εμετό
- Αποθήκευση: Σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά
- Άρωμα / Φυτό
- Πατσουλί
- Ποσότητα
- 10 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Κιτρώδες
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.