Αιθέρια Έλαια

Nostos Pure Λιβάνι Frankincense Carterii Αιθέριο Έλαιο Λιβάνι 10ml

Το αιθέριο έλαιο λιβανιού Nostos Pure προέρχεται από τη ρητίνη του δέντρου Boswellia carterii και είναι γνωστό και ως olibanum. Έχει κιτρώδη χαρακτήρα αρώματος και προέρχεται από την Ινδία.

Το άρωμά...

Το αιθέριο έλαιο λιβανιού Nostos Pure προέρχεται από τη ρητίνη του δέντρου Boswellia carterii και είναι γνωστό και ως olibanum. Έχει κιτρώδη χαρακτήρα αρώματος και προέρχεται από την Ινδία.

Το άρωμά του συνδυάζεται με σανδαλόξυλο, λεβάντα, πεύκο, πορτοκάλι, βενζόη, λεμόνι και περγαμόντο. Για χρήση στο σώμα, πρέπει πρώτα να αραιώνεται σε έλαιο βάσης, σε...

Δες όλη την περιγραφή Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Περιγραφή

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο λιβανιού Nostos Pure προέρχεται από τη ρητίνη του δέντρου Boswellia carterii και είναι γνωστό και ως olibanum. Έχει κιτρώδη χαρακτήρα αρώματος και προέρχεται από την Ινδία.

Το άρωμά του συνδυάζεται με σανδαλόξυλο, λεβάντα, πεύκο, πορτοκάλι, βενζόη, λεμόνι και περγαμόντο. Για χρήση στο σώμα, πρέπει πρώτα να αραιώνεται σε έλαιο βάσης, σε αναλογία έως 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου ανά 10 ml ελαίου βάσης. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.

  • Ποσότητα: 10 ml
  • Άρωμα / Φυτό: Λιβάνι
  • Χαρακτήρας αρώματος: Κιτρώδης
  • Βοτανική ονομασία: Boswellia carterii
  • Χώρα προέλευσης: Ινδία
  • Ονομασία INCI: Boswellia carterii oil
  • CAS: 8016-36-2

Κατασκευαστής

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Άρωμα / Φυτό
Λιβάνι
Ποσότητα
10 ml
Χαρακτήρας Αρώματος
Κιτρώδες
με Σταγονόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Δες όλα τα χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις (7)

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Από Κύπρο

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ποσότητα: 100 ml

  • Από άλλες χώρες

  • 一一

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ποσότητα: 50 ml

    Μυρίζει σαν white spirit (αυτό που καθαρίζουμε τα πινέλα). Είναι καλό για πληγές και ρυτίδες. Βάζεις τρεις σταγόνες μόνο και λάδι ελιάς. Ειδάλλως ξεφλουδίζει το δέρμα (αν έχεις ιό αυτό είναι επιθυμητό). Αν κάποιος δεν ασχολείται με αιθέρια έλαια καλύτερα να αγοράσει έλαιο σανδαλόξυλου που είναι πιο παχύρευστο και πιο γνωστή μυρωδιά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fashion_Victim

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χρησιμοποιώ το αιθέριο έλαιο λιβάνι χρόνια τώρα και αυτό είναι σχεδόν το ίδιο καλό και αρωματικό όσο κάποιες ακριβότερες αποστάξεις που είχα στο παρελθόν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Veronika_Trencanova
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που αγόρασα το προϊόν από τη NOSTOS. Χρησιμοποιώ αιθέριο έλαιο Frankincense (B. Carterri) εδώ και μερικά χρόνια. Το αγαπώ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • 0
  • Μυρίζει σαν white spirit (αυτό που καθαρίζουμε τα πινέλα). Είναι καλό για πληγές και ρυτίδες. Βάζεις τρεις σταγόνες μόνο και λάδι ελιάς. Ειδάλλως ξεφλουδίζει το δέρμα (αν έχεις ιό αυτό είναι επιθυμητό). Αν κάποιος δεν ασχολείται με αιθέρια έλαια καλύτερα να αγοράσει έλαιο σανδαλόξυλου που είναι πιο παχύρευστο και πιο γνωστή μυρωδιά.

    0
  • Χρησιμοποιώ το αιθέριο έλαιο λιβάνι χρόνια τώρα και αυτό είναι σχεδόν το ίδιο καλό και αρωματικό όσο κάποιες ακριβότερες αποστάξεις που είχα στο παρελθόν.

    0
  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που αγόρασα το προϊόν από τη NOSTOS. Χρησιμοποιώ αιθέριο έλαιο Frankincense (B. Carterri) εδώ και μερικά χρόνια. Το αγαπώ.

    2
  • 0
  • Δες τα όλα
Ερωτήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

185 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

Το αιθέριο έλαιο λιβανιού Nostos Pure προέρχεται από τη ρητίνη του δέντρου Boswellia carterii και είναι γνωστό και ως olibanum. Έχει κιτρώδη χαρακτήρα αρώματος και προέρχεται από την Ινδία.

Το άρωμά του συνδυάζεται με σανδαλόξυλο, λεβάντα, πεύκο, πορτοκάλι, βενζόη, λεμόνι και περγαμόντο. Για χρήση στο σώμα, πρέπει πρώτα να αραιώνεται σε έλαιο βάσης, σε αναλογία έως 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου ανά 10 ml ελαίου βάσης. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.

  • Ποσότητα: 10 ml
  • Άρωμα / Φυτό: Λιβάνι
  • Χαρακτήρας αρώματος: Κιτρώδης
  • Βοτανική ονομασία: Boswellia carterii
  • Χώρα προέλευσης: Ινδία
  • Ονομασία INCI: Boswellia carterii oil
  • CAS: 8016-36-2

Κατασκευαστής

Άρωμα / Φυτό
Λιβάνι
Ποσότητα
10 ml
Χαρακτήρας Αρώματος
Κιτρώδες
με Σταγονόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις (7)

  1. 5
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Από Κύπρο

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ποσότητα: 100 ml

  • Από άλλες χώρες

  • 一一

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ποσότητα: 50 ml

    Μυρίζει σαν white spirit (αυτό που καθαρίζουμε τα πινέλα). Είναι καλό για πληγές και ρυτίδες. Βάζεις τρεις σταγόνες μόνο και λάδι ελιάς. Ειδάλλως ξεφλουδίζει το δέρμα (αν έχεις ιό αυτό είναι επιθυμητό). Αν κάποιος δεν ασχολείται με αιθέρια έλαια καλύτερα να αγοράσει έλαιο σανδαλόξυλου που είναι πιο παχύρευστο και πιο γνωστή μυρωδιά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fashion_Victim

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χρησιμοποιώ το αιθέριο έλαιο λιβάνι χρόνια τώρα και αυτό είναι σχεδόν το ίδιο καλό και αρωματικό όσο κάποιες ακριβότερες αποστάξεις που είχα στο παρελθόν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Veronika_Trencanova
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που αγόρασα το προϊόν από τη NOSTOS. Χρησιμοποιώ αιθέριο έλαιο Frankincense (B. Carterri) εδώ και μερικά χρόνια. Το αγαπώ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • 0
  • Μυρίζει σαν white spirit (αυτό που καθαρίζουμε τα πινέλα). Είναι καλό για πληγές και ρυτίδες. Βάζεις τρεις σταγόνες μόνο και λάδι ελιάς. Ειδάλλως ξεφλουδίζει το δέρμα (αν έχεις ιό αυτό είναι επιθυμητό). Αν κάποιος δεν ασχολείται με αιθέρια έλαια καλύτερα να αγοράσει έλαιο σανδαλόξυλου που είναι πιο παχύρευστο και πιο γνωστή μυρωδιά.

    0
  • Χρησιμοποιώ το αιθέριο έλαιο λιβάνι χρόνια τώρα και αυτό είναι σχεδόν το ίδιο καλό και αρωματικό όσο κάποιες ακριβότερες αποστάξεις που είχα στο παρελθόν.

    0
  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που αγόρασα το προϊόν από τη NOSTOS. Χρησιμοποιώ αιθέριο έλαιο Frankincense (B. Carterri) εδώ και μερικά χρόνια. Το αγαπώ.

    2
  • 0
  • Δες τα όλα