What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Μανος. Π

έχω την καφετιέρα αυτή αρκετό καιρό. μπορεί κάποιος να μου δώσει συγκεκριμένες οδηγίες με τη δώσει αλεσμένου καφέ; π.Χ αν κάποιος φίλος θέλει χωρις καφεΐνη να του κάνουν από κει . έχω ψάξει οδηγίες αλλά για τη συγκεκριμένη μηχανή δε βρίσκω! ευχαριστώ. σε άλλες έχει κάποιο κουμπί που πατάς αλλά αυτή δεν έχει...

Username

2 Replies

nikgeg

Καταρχήν καφέ χωρίς καφεΐνη μπορείς να κάνεις και με κόκκους, αγοράζοντας ντεκαφεϊνέ κόκκους. Ωστόσο αν θέλεις να κάνεις με σκόνη, βάζεις μία δόση καφέ με το ειδικό δοσόμετρο που περιέχει η συσκευασία και γυρίζεις τέρμα αριστερά το κεντρικό κουμπί ρύθμισης ποσότητας. Μετά πατάς μόνο τις μονές δόσεις εσπρέσο και λούγκο. Οι διπλές δεν δουλεύουν.

Username
mental

Από το βιβλίο οδηγιών

Αν χρησιμοποιείτε αλεσμένο καφέ, μπορείτε να ετοιμάσετε μόνο ένα φλιτζάνι τη φορά.
1. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα είναι αναμμένο.
2. Στρέψτε το κουμπί επιλογής της γεύσης του καφέ αριστερόστροφα μέχρι το τέλος, στη θέση (εικ. 18). (έχει ενα κουτάλι)
3. Βεβαιωθείτε ότι το χωνί δεν έχει βουλώσει, στη συνέχεια εισάγετε μια δόση αλεσμένου καφέ (εικ. 19). (έχει ένα πλαστικό με τρύπες μπροστά εκεί που μπαίνουν οι κόκκοι)
4. Τοποθετήστε ένα φλιτζάνι κάτω από το στόμιο του καφέ.
5. Πατήστε το πλήκτρο παροχή 1 φλιτζάνι.
6. Η προετοιμασία αρχίζει.

Username