Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Yparxdos

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία honor εδω στην ελλαδα και αν ναι που είναι ? Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Yparxdos

Update :επικοινώνησα μεσω του email ππυ είπες και σε ευχαριστώ και μου απάντησαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο επίσημα δεν πωλείται στην Ελλάδα και ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά γι αυτό αν συμβεί κάτι. Και πραγματικά αναρωτιέμαι. Πως το πουλάνε και γράφουν επίσημη εγγύηση και δεύτερον αν πάθει κάτι δηλαδή το πετάμε?

Όνομα χρήστη
Yparxdos

Σε ευχαριστώ πολύ καταρχην για την απάντηση σου. Ειναι θεμα αυτό με την έλλειψη αντιπροσωπείας. Μήπως γνωρίζεις αν έχει volte? Να μιλάς και ταυτόχρονα να δουλεύουν κανονικα τα data. Συνήθως τα honor το υποστηρίζουν αυτό. Το συγκεκριμένο μήπως ξέρεις?

Όνομα χρήστη
elykid

Δεν υπάρχει. Φυσικά καταστήματα δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη, ούτε καν Γερμανία ή UK. Για πρόβλημα απευθύνσου ή στο κατάστημα που το αγόρασες (μπορεί να σου το στείλουν για επισκευή στη Huawei της Ελλάδας-Μιχαλακοπούλου ή στο εξωτερικό). Διαφορετικά στείλε email για υποστήριξη στο επίσημο email για Ελλάδα: [email protected]

Όνομα χρήστη