Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
1004karan

Δυο 20V μπαταρίες Total αλλά με διαφορετικά Ah μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα; (πχ μια 4άρα και μια 6άρα;)

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

previewvideogeorg

NAI μπορειται. αλλα κανονικα πρεπη οι δυο μπαταριες να εχουν τα ιδια ah, γιατι η ποιο μικρη απο την μεγαλη θα τελειωση ποιο γρηγορα , με αποτελεσμα να ζοριστη πολυ γληγορα , η μετα μεγαλη σε διαρκεια μπαταρια . μπορει και να ζοριστη και η πλακετα του αλυσοπριονου μιας και θα περνη μονο ρευμα απο την μια μεγαλη μπαταρια αφου η μικροτερη ειδη θα εχει τελειωση η ενεργεια της.

με δυο ολοιδιες μπαταριες , οταν θα αναψη το λαμπακι του αλυσοπριονου οτι δεν μπορει να δουλεψη απο ενεργεια, τοτε εαν δειτε οι ιδιες μπαταριες θα εχουν το ιδιο αδειασμα.

2 Σχόλια

Viper33

ειστε σιγουρος για αυτο που λετε..? εγω νομιζω οτι αν τελειωσει η μια σβηνει...την δευτερη μου την βαζω κ σε ενα φυσητηρι...δηλαδη πρεπει παντα να εχω το νου μου να ειναι ακριβως ιδια φορτισμενες? Καλοπροαιερετα ρωταω :)

previewvideogeorg

NAI ειμαι πολυ σιγουρος μιας και κοβω συνεχεια ξυλα με αυτο το μηχανημα.
δεν τελειωνη η μια και παει η αλλη μετα. τελειωνουν μαζι ταυτοχρονα.
και εγω βγαζω την μια απο της δυο και βαζω σε καποιο αλλο μηχανημα της total οπως το μικρο αλυσοπριονακι για να κοψω ελαφρια μικρα τσαλια ξυλα.
αλλα ετσι τρως την ενεργεια αυτης της μπαταριας.
οποτε βαζοντας την ξανα πανω στο αλυσοπριονο η μια εχει μικροτερη ενεργεια mah απο την αλλη. εαν πας να κοψης ξυλα θα πεση ποιο γληγορα η ενεργεια.

οπως και να εχει σιγουρα θελεις να εχεις πανω απο δυο μπαταριες στο συγκεκριμενο μηχανημα εαν θες να κοψης πολλα ξυλα.εαν δεν υπαρχη προβλημα τοτε φορτιζης της μπαταριες και ξανα κοβης.

εγω εχω αγοραση μπαταριες οποτε αλαζω οταν δω οτι το κουμπακι φτανη κοκκινο η οτι δεν μπορη αλλο να κοψη το μηχανημα λογω οτι τελειωσε η ενεργεια στης μπαταριες.

καλο ειναι να της αλαζετε ζευγαρι στο συγκεκριμενο μηχανημα.
εαν δεν εχετε πολλες μπαταριες για αλαγη τοτε βαζετε την μια και αναλογα σας δειχνη ποσο θα κρατηση η ενεργεια η οχι.

Όνομα χρήστη