Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Antonios_K19

καλησπέρα θέλω να στήσω τον 1ο μου ΝΑs για back up φωτό και βίντεο των κινητών της οικογένειας μου και το δικό μου και θέλουμε να έχουμε πρόσβαση από web. είμαι ανάμεσα σε αυτό το μοντέλο και το DS118.επειδη είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο θα ήθελα την συμβουλή σας.ευχαριστω!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Douriosippos

Καλησπέρα φίλε μου, εγώ άρχισα με ένα διπλό DS223J.Εξελίχθηκα στον πολύ πιο γρήγορο DS224+ Και τα 2 έχουνε από 2 X 18 tb μέσα.
Τώρα θέλω να παροπλίσω Τον πρώτο, Επειδή τον θεωρώ αργώ, Εδώ που έχω φτάσει και ψάχνω για τετραπλό ή πενταπλό NAS Για να καταλάβεις. Πάντα μιλάμε για οικιακή χρήση. Να φορτώνει η οικογένεια τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους. Και για πολύ μικρή Επαγγελματική.
Το πρώτο πράγμα που σου προτείνω. Είναι. Μην ασχολείσαι καν με μονό δίσκο. Αν καεί κάηκες!!! Δεύτερον. Το μεγάλο γίνεται μικρό, το μικρό δεν γίνεται μεγάλο. Ένα σου λέω. Όλοι θα αρεστούν με την ευχέρεια χώρου που θα τους παρέχεις. Θα βλέπεται άνετα και όλοι μαζί φωτογραφίες και οικογενειακά βίντεο. Και αν αρχίσεις και τα έργα, Όπως άρχισα εγώ.... δεν θα έχει τελειωμό.

1 Σχόλιο

Antonios_K19

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση- ενημέρωση σου.για ακριβώς για τον ίδιο λόγο το πήρα και εγώ.θα το στήσω πρώτα με τον 4αρι tb και μετά θα αγοράσω έναν μεγαλύτερο για τα το βάλω και σε raid.γνωριζει κάνεις αν πρέπει να είναι και ίδιας χωρητικότητας για raid?

Όνομα χρήστη
Dliats83

Μια συμβουλη. Μην παρεις κατι με λιγοτερο απο 2g RAM

2 Σχόλια

Antonios_K19

πήρα τον ds224+ και μια 8gb ram extra μαζί με έναν ironwolf 4gb 256 7200 ελπίζω να είναι καλή επιλογή

Dliats83

σου ειπαν οτι κανει αναβαθμιση στην RAM? Τα επισημα spec λενε Maximum Memory Capacity 6 GB (2 GB + 4 GB)

Όνομα χρήστη