Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
godisgock

Τα 500mbps που διαφημίζει, είναι Full Duplex ή Half Duplex;
Δηλαδή, αν στέλνεις από τη μια άκρη προς την άλλη και αντίστροφα την ίδια στιγμή, πιάνει και προς τις δυο κατευθύνσεις τα 500mbps ( ή τέλος πάντων κάπου κοντά σε αυτό τον αριθμό ) δηλαδή αθροιστικά κάπου στα 1000mbps ( άρα Full Duplex ) ή τα 500mbps είναι αθροιστικά ( άρα Half Duplex ) και πχ πιάνει προς τη μια κατεύθυνση κάτι σαν 300mbps/250mbps και στην άλλη 200mbps/250mbps;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

george20

Εγώ που τα είχα συνδέσει με VDSL γραμμή και ταχύτητα 50mbps και με απόσταση από το καθιστικό που είναι το router και ο υπολογιστής στην άλλη άκρη του σπιτιού που είναι 100τμ έπιανα με το ζόρι 25 με 30 mbps Και με πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι παίζουν πολλά ρόλο η τάση του ρεύματος η απόσταση των καλωδίων ρεύματος εσωτερικά στους τοίχους η ποιότητα των καλωδίων παίζουν πολλά ρόλο Πρόσφατα που έβαλα καλύτερα power line της ίδιας εταιρίας και με σύνεση σε router με οπτική ίνα 200mbps πάλι στην ίδια απόσταση router με υπολογιστή απλά πιάνω 30 με 35mbps Δεν ξέρω αν σε βοήθησαν όλα αυτά που σου είπα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα

Όνομα χρήστη