Χρόνια πολλά, έχω ένα σετ 4020, ερώτηση. Αν αγοράσω άλλο ένα σετ 4020 για το ίδιο σπίτι , θα συντονιστούν και 4 μαζί; Η μπορώ να πάρω ένα άλλο μια μια θύρα ethernet της tp link θα παίζουν και τα 3 κομμάτια μαζί;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Χρόνια πολλά, έχω ένα σετ 4020, ερώτηση. Αν αγοράσω άλλο ένα σετ 4020 για το ίδιο σπίτι , θα συντονιστούν και 4 μαζί; Η μπορώ να πάρω ένα άλλο μια μια θύρα ethernet της tp link θα παίζουν και τα 3 κομμάτια μαζί;
2 Απαντήσεις
Στην πράξη θα σας πω ότι έχω ήδη συνδεδεμένα τα ταυτόχρονα στο σπίτι μου ένα σετ TP-LINK TL-PA4022PKIT v3 και ένα σετ TP-LINK TL-PA4020PKIT v1 εδώ και 6 μήνες. Και τα 4 powerline connectors (pic) δουλεύουν μια χαρά χωρίς να έχουν ουδέποτε αποσυνδέσεις και γενικώς χωρίς κανένα πρόβλημα. και ο αρχικός συντονισμός του 2ου σετ έγινε πανεύκολα. Επίσης δεν απενεργοποίησα ουδέποτε το power save αφού κατα το “ξύπνημα” των plc συνδέονται αμέσως ξανά στο δίκτυο κι επικοινωνούν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Για την ακρίβεια πριν πάρω το 2ο σετ tp link, αρχικά είχα ένα άλλο set power line connectors από άλλη εταιρεία κι ακόμα και τότε και πάλι όλα δούλευαν όλα μια χαρά.
Στο ήδη υπάρχον δίκτυο του σετ μπορείτε να συνδέσετε και άλλα tp link powerplugs. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το ήδη υπάρχον σετ. Στο site της tp link υπάρχουν οδηγίες για το πως προστίθενται επιπλέον powerplugs στο ήδη υπάρχον δίκτυο (συντονισμός κάθε νέου με τη ''μαμά"' του υπάρχοντος δικτύου). Οπότε αν αγοράσετε άλλο ένα σετ 4020, θα παίζουν και τα 4 μαζί (αφού πρώτα συντονίσετε τα δύο καινούργια -δεν γίνεται αυτόματα ο συντονισμός). Επίσης, αν πάρετε αλλό powerplug της tplink και αυτό θα παίξει με τα άλλα δύο.