Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος oneplus nord 3 16/256. Παρατήρησα ότι δεν μπορώ να βάλω τις ειδοποιήσεις από το viber δλδ τον κόκκινο κύκλο με τον αριθμό των αδιαβαστων μνμ . Έχει τύχει και σε άλλον;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος oneplus nord 3 16/256. Παρατήρησα ότι δεν μπορώ να βάλω τις ειδοποιήσεις από το viber δλδ τον κόκκινο κύκλο με τον αριθμό των αδιαβαστων μνμ . Έχει τύχει και σε άλλον;
1 Απάντηση
4 Σχόλια
Ευχαριστώ για την απάντηση...Αλλά διαβάζοντας είδα ότι κ άλλοι έχουν το ίδιο θέμα....δλδ ...βγαίνει κόκκινη κουκίδα και όχι κόκκινη κουκίδα με τον αριθμό των αδιαβαστων μνμ ...
https://skroutz.gr/s/43883380/OnePlus-Nord-3-5G-Dual-SIM-16GB-256GB-Misty-Green/discussion/5468420?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Δε μπορεί να γίνει αυτό που ψάχνεις (badge number notification), παρότι υπάρχει θεωρητικά η δυνατότητα. Συγνώμη για την παραπλανητική προηγούμενη απάντηση - εννοούσα ακριβώς αυτό που διαπίστωσες κι εσύ.
Καλημέρα και ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση!Κρίμα ρε γαμωτο γιατί το κινητό πετάει άλλα τόσα χρόνια με το Viber έχω γίνει κ λίγο ψυχαναγκαστικος με αυτό...άραγε τα oneplus έχουν όλα το ίδιο θέμα;...πρώτη φορά πήρα oneplusγια 8 χρόνια έπαιρνα huawei