Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
elef8eros

Οι πιστοποιημένες συσκευές για 5G της Cosmote είναι οι παρακάτω:

OnePlus: 8T, Nord N10 5G, 8, 8 Pro, 9, 9 Pro, OnePlus Nord N1 5G, OnePlus Nord N2 5G, OnePlus 11 5G

Το One Plus Nord 3 ΔΕΝ είναι πιστοποιημένο για το 5G δίκτυο της Cosmote!!!

Στην ιστοσελίδα:
https://techmaniacs.gr/cosmote-ayto-einai-to-kolpo-gia-na-doseis-5g-se-mi-pistopoiimenes-syskeyes/
δίνουν οδηγίες για την ενεργοποίησή του 5G στο Nord 3 χρησιμοποιώντας ένα τρικ το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμη!

"Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις τη SIM πρώτα σε μια πιστοποιημένη με το δίκτυο της Cosmote συσκευή και στη συνέχεια να στείλεις το μήνυμα ενεργοποίησης του 5G και να περιμένεις λίγα λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση του 5G βάζεις απλά τη SIM στη συσκευή που θέλεις, στη περίπτωσή μας σε ένα μη πιστοποιημένο modem.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ενεργοποίησαμε το Cosmote 5G σε extra SIM του προγράμματος Gigamax Unlimited και τη βάλαμε σε modem μη υποστηριζόμενο."

Εάν κάποιος το δοκίμασε και έπιασε το "κόλπο" ας με ενημερώσει παρακαλώ!

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

elef8eros

Για να απενεργοποιήσετε όποτε θέλετε το 5G και μετά να μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πάλι, πάτε στις ρυθμίσεις->SIM->Προτιμώμενος τύπος δικτύου και μετά επιλέγετε αναλόγως τι θέλετε:
1. 5G/4G/3G/2G (Αυτόματο)
ή
2. 4G/3G/2G (Αυτόματο)

Καλό σερφάρισμα σε όλους!

Όνομα χρήστη
elef8eros

Μόλις δοκίμασα να ενεργοποιήσω το 5G σε συσκευή iPhone 13 Pro Max (η οποία είναι πιστοποιημένη) και μετά έβαλα πίσω την κάρτα SIM στο κινητό μου και πλέον έχω 5G! Οπότε το τρικ πιάνει!

Όνομα χρήστη
elef8eros

Για το δίκτυο της Cosmote:

Η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του 5G μπορεί να γίνει ως εξής:

Στέλνοντας 5G στο 1333 για την ενεργοποίηση
Στέλνοντας 5G END στο 1333 για την απενεργοποίηση

Όνομα χρήστη