Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Babis Kns

Καλημερα, εχω την συσκευη 16/256gb περιπου 4 μηνες, ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα εχω το εξης προβλημα, οταν συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω hotspot τρωει συνεχως ενα κοκομπλοκο και κανει επανεκκινησεις μονο του... υπαρχει καποιος που μπαινει στο ιντερνετ συχνα μέσω άλλου κινητου με hotspot να μου πει αν αντιμετωπιζει το ιδιο;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Penelope_Ioannidou

Καλησπέρα. Έχω κι εγώ OnePlus Nord 3 εδώ και μερικούς μήνες και αντιμετώπισα το ίδιο θέμα όταν συνδέομαι σε hotspot από άλλο κινητό. Σε εμένα έκανε κολλήματα και 1-2 φορές επανεκκίνηση χωρίς λόγο.
Τελικά φάνηκε ότι έχει θέμα κυρίως όταν το hotspot είναι σε 5GHz. Από τότε που το γύρισα σε 2.4GHz, δεν μου το ξαναέκανε.
Από ό,τι έχω δει, δεν είσαι ο μόνος, το έχουν αναφέρει κι άλλοι. Αν συνεχίσει πάντως, μάλλον θέλει έλεγχο από service...

1 Σχόλιο

Babis Kns

καλησπερα και καλη χρονιά. Εμενα λυθηκε το προβλημα μου, το πηγα στον τεχνικο του καταστηματος που το αγορασα και δεν βρηκε κατι, εν τελει το θεμα ηταν με μια εφαρμογη που το κολλουσε, την απεγκατεστησα και δεν το ξαναεκανε ποτε. δοκιμασα να την ξανακατεβασω κ αρχισε παλι τα ιδια οποτε την διεγραψα οριστικα.
Ενημερωτικα η εφαρμογη ηταν η "καιρος & ρολοι widget".

Όνομα χρήστη