Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
fotisag23

Θέλω να τη συνδέσω σε rooter για να ενισχύσω το σήμα wifi που μου δίνει ο γείτονας,εδώ στο χωριό δεν μπορώ σπίτι μου να βάλω γραμμή,γίνεται με αυτή τη κεραία?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

5 Σχόλια

fotisag23

Ευχαριστώ για την απάντηση.Αγόρασα την Ubiquiti Nanostation Loco M2.Αν δεν σου είναι κόπος θα μπορούσες να μου εξηγήσεις γιατί δεν γίνεται?

giorgos.tsaki

Ουτε με αυτην γινετε εκτος και αν εχεις 2, η μια στο σπιτι απο το οποιο παιρνεις ιντερνετ και η αλλη στο σπιτι σου για να λαμβανει σημα απο την πρωτη

fotisag23

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου,μπορείς να μου πεις γιατί τεχνικά δεν γίνεται?Αφού πιάνω δίκτυα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε μέσω του ethernet του λάπτοπ ούτε να διοχετεύσω το σήμα στο μόντεμ που αγόρασα.Χώρια που μέσω ενός βίντεο του youtube έβαλα στατική ip και στη κεραία και στον υπολογιστή και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ καν στη πλατφόρμα του,δεν ξέρω τι αριθμό (192.168...) να πατήσω,με τον παλιό δεν μου το βγάζει..στα σκουπίδια το 100άρικο

manolis940

Η σύνδεση που γίνετε από το access point του γείτονα προς εσένα είναι δύο δρόμων( δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω καλύτερα ). Το Router του γείτονα( Access point πιο σωστά ) σου θα στέλνει στην κεραία και η κεραία σε εκείνο. Όμως το router δεν έχει την ισχύ της κεραίας. Οπότε θα έχεις απώλειες στο σήμα.

fotisag23

Ευχαριστώ για τα σχόλια σας.Τελικά το έκανα.Σύνδεσα το nanostation loco m2 με δημόσιο δίκτυο που έχει και αυτό κεραίες να διαχέει το σήμα,το διοχέτευσα σε rooter που και αυτό με τη σειρά του το δίνει ασύρματα στο σπίτι.Δεν ήταν εύκολο,πρέπει να είσαι τεχνικός.

Όνομα χρήστη