Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
LambrosTs

Δεν είναι ερώτηση απλά ήθελα να αναφέρω κάπου ότι είναι η χειρότερη αγορά που έχω κάνει! Από την αρχή έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις και πρέπει να το βάζω και να το βγάζω όλη την ώρα στην πρίζα για να λειτουργήσει και πάλι. Εν τέλη μετά από πολλές ώρες ψάξιμο βρήκα ότι έπρεπε να κατεβάσω μία εφαρμογή της εταιρίας για να απενεργοποιήσω την επιλογή αυτόματης απενεργοποίησης όταν δεν κάνει κάτι. Το έκανα. Μετά από λίγο καιρό αρχίσαμε πάλι τα ίδια. Βλέπω ταινία στο Netflix το οποίο σημαίνει ότι η γραμμή λειτουργεί αλλά όχι, του έχω βάλει στο app να μην αποδυνδέεται αλλά όχι. Θα αποσυνδεθεί τουλάχιστον 3 φορές σε κάθε ταινία. Αλήθεια προτιμώ να κάνω τρύπες στους τύχους και να ρίξω ethernet καλούπα. Η χειρότερη αγορά που έχω κάνει.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Λογικά έπεσες σε ελλατωματικο όπως εγώ το 2020. Δοκίμασες να το στείλεις πίσω για αντικατάσταση και να δοκιμάσεις ένα καινούργιο ζευγάρι ;
Το είχα το συγκεκριμένο 2 χρόνια μέχρι που σταμάτησε να δουλεύει και έκανε αποσυνδέσεις. Έκανα επιστροφή χρημάτων αντι για αντικατάσταση, μέσω της εγγύησης (2 έτη απο Ε.Ε. και 1 έτος απο TP-Link) και με τα ίδια χρήματα ακριβώς πήγα στο 7017 kit με το οποίο 3 χρόνια τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα σε 2 διαφορετικά σπίτια που έχει δοκιμαστεί. Ξέρω ότι ήδη έχεις ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα αλλά αξίζει την δοκιμή κατά τη γνώμη μου, θα με θυμηθείς: https://www.skroutz.gr/s/22955225/TP-LINK-TL-PA7017P-KIT-v4-Powerline-Diplo-gia-Ensyrmati-Syndesi-me-Passthrough-Priza-kai-THyra-Gigabit-Ethernet.html

Όνομα χρήστη