Την εχω περιπου εναμιση χρονο, τους πρωτους 5-6 μηνες ήταν αψογη,με καλο καφε εφτανε σε πολυ υψηλη ποιοτητα ,δηλαδη καφες πολυ καλος με την χαρακτηριστικη ''σπιρταδα'' του πετυχημενου καφε, μετα δεν ξερω τι χαλασε ,δεν εβγαλε κατι σε βουλωμα ,ομως την περασα με ασπρο ξυδι με ξινο και με κατι αλλα , δεν εγινε τιποτα,το νερο τρεχει μια χαρα κατα την γνωμη μου, δεν υπαρχει θεμα βουλωματος ,αλλα ο καλος καφες χαθηκε.
Δοκιμαζω αλλους καφεδες αλλο νερο,προσεχω την διαδικασια πιο πολυ,τιποτα,σαν να χαθηκε η πιεση ή η θερμοκρασια η καταλληλη, χωρις να μπορω να το ξερω,αν ξερει καποιος την μηχανη και εχει παρομοια ιστορια παρακαλω ας με βοηθησει,ή αν ξερει καποιος γενικα για τετοιες φθηνες μηχανες αν μετα απο ενα χρονικο διαστημα μπορει να χασουν την δυναμη τους ας γραψει, ευχαριστω.
2 Comments
ευχαριστω πολυ christiannaky για την απαντηση σου ,μια διευκρινιση,το καλαθακι που εβγαλα απο το υπολοιπο δεν ξερω αν ή πως ανοιγει ,αυτο με τις πολυ μικρες τρυπουλες μου φαινεται σαν να μην χωριζει ο δισκος δηλαδη ο πατος του καλαθιου ,αν χωριζει δεν το εχω κανει, αν εννοεις αυτο το σημειο πες μου πως βγαινει μην κανω καμια ζημια ,ευχαριστω.
Ναι αυτο λεω, αν δεις μεσα που λεει κατω απο το max φαινεται να διαχωριζει το τρυπητο απο το υπολοιπο. Λοιπον δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, εμενα σκεψου πρωτη φορα τυχαια εγινε. Οταν κανεις τον καφε πχ&πας να αδειασεις το καλαθακι, στο χερουλι εχει ενα μαυρο τμημα που οταν το σηκωνεις συγκρατει το καλαθακι. Με αυτο κρατημενο το χτυπας καπου να αδειασει ο καφες (πχ εγω εχω ενα μικρο καδο ειδικα για τα υπολειμματα καφε,οποτε στην ακρη του "χτυπαω" το καλαθακι να αδειασει ο καφες). Ακομα&σε καποιο αλλο σημειο (πως κανουν στα μαγαζια καταλαβες νομιζω) θεωρητικα μια-δυο θα βγει το τρυπητο μερος απο μεσα&θα μπορεις να το καθαρισεις (αν ειναι εκει το προβλημα). Μετα απο τοσο καιρο μπορει να χει κολλησει οποτε ισως θελει λιγο παραπανω χτυπημα (χεχε προσοχη μη γδαρουμε κανα παγκο! Λογικα θα βγει αλλιως θα μπορουσες ισως με καποιο μαχαιρακι ελαφρα να το ξεκολλησεις γυρω γυρω). Ελπιζω να χει αποτελεσμα!