What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
argiris_athanasopoulos

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι τη συγκεκριμένη αγορά αλλά για μπαλκόνι. Τι εννοώ... Εγώ ένα μπαλκόνι μπροστά στη θάλασσα κλεισμένο ερμητικά με διάφανη τέντα και θέλω να κάθομαι στο μπαλκόνι το χειμώνα και να είμαι άνετα . Να χαλαρώνω,να πίνω τον καφέ μου και να μαγειρεύω στο φούρνο. Επίσης τη θέλω αναμμένη και τα βράδια.. να φτιάχνω και κλίμα αλλά και " κλίμα".. τι να κάνουμε.. μια ζωή την έχουμε.. δε θέλω να πάρω μανιτάρι σόμπα σαν αυτά που έχουν οι καφετέριες.. μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω.. από πάνω το μπαλκόνι έχει πέργκολα και σκέφτομαι για να μη τρύπισω τη πέργκολα να τοποθετήσω τη σόμπα στην άκρη του μπαλκονιού να σηκωθεί ευθεία το μπουρι και λίγο πριν φτάσει στη πέργκολα να κάνω τη κλίση για να βγαίνουν οι αναθυμιάσεις...τι λέτε;;

Username

1 Reply

dkol499

Να μας καλέσεις για καφέ ρε φίλε έτσι που περιέγραψες τη θέα να χαλαρώνουμε και εμείς έτσι για την παρέα και μετά φεύγουμε σε αφήνουμε στο "κλίμα" σου με το ταίρι που θα "σκαάτε" από τη ζέστη., αλλά μην ακουμπάνε τα μπουριά στη νάιλον τέντα ,πάει την "έβαψες". Αν δεν υπάρχει έξοδος καμινάδας σε τοίχο θυσιάστε μια τρυπούλα στη πέργκολα για να έχετε όλα τα καλά, αλλά θέλει συγκεκριμένη εργασία στεγάνωσης για να μην μπαίνουν τα νερά της βροχής από το άνοιγμα. Καλό θα ήταν να τοποθετήσετε στο εξωτερικό μπουρί αντιανεμική καπνοδόχο για τους αέρηδες για να μην καπνίζει η σόμπα. Και στη θάλασσα φυσάει πολύ όλο το χρόνο.

Username