Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
koskolosmarios2012

εχει βαλει καποιος e sim να ρωτησω κατι?γιατι μου ειπαν απο cosmote οτι η e sim ειναι για μια συσκευη οχι 2 ταυτοχρονα..δηλαδη αν την ενεργοποιησω στο ρολοι δεν θα δουλευει στο κινητο..δηλαδη το ιδιο νουμερο ειναι για μια συσκευη..παιζει κατι τετοιο?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

valvakos_

Καλησπέρα, Ήμουν κάτοχος του 3 pro elite, είχα ακριβώς τα ιδιά θέματα. Η κατάληξη είναι πως βρήκα έναν άνθρωπο γνώστη και με διάθεση και το φτιάξαμε, έκανα συμβόλαιο για να μπορεί να το υποστηρίξει και λέγεται κάπως multi-sim, έπαιζε κανονικά και πολύ καλά με cosmote. Χρειάστηκε να φύγω από κάρτα και μπήκα σε ένα απλό σχετικά πρόγραμμα για να μπορέσω να το έχω, παρόλο που λέγανε παντού ότι δεν υποστηρίζεται κλπ.

Κείμενο από την Cosmote :

1) Καλωσορίσατε στην νέα υπηρεσία COSMOTE MultiSIM, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον αριθμό της κύριας σύνδεσής σας σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.
Σας ενημερώνουμε ότι η κάρτα SIM, η οποία θα συνδεθεί στην κύρια σύνδεσή σας, σαν υπηρεσία COSMOTE MultiSIM είναι έτοιμη για ενεργοποίηση με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά (MultiSIM Blue)

Όνομα χρήστη
mastermarios

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με την e sim.Απευθύνθηκα σε κατάστημα κοσμοτέ για e sim και μου απάντησαν πως για το συγκεκριμένο smartwatch η κοσμοτέ δεν διαθέτει e sim.E sim μπορούν να διαθέσουν μόνο σε samsung smartwatch και μόνο μεσω συμβολαίου κοσμοτέ.Τι ακριβώς συμβαίνει?Εσείς που απευθυνθήκατε?

Όνομα χρήστη
oikonomouandreas1

Καλησπέρα,

Ναι, η eSIM μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από μία συσκευή. Δεν είναι περιορισμός του ρολογιού.

Όνομα χρήστη