Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
zaf_4

από Poco F3 σκέφτομαι το real me 11 pro+ και φυσικά το Poco F5, είμαι σε δίλημμα. Σιγουριά χειρότερος επεξεργαστής, αλλά καλύτερη κάμερα και οθόνη δεν ξέρω εάν έχει περισσότερα nits. Οπότε καμία γνωμουλα;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Thodoros_Theofanous

Κάτοχος του realme 11 pro plus, θεωρώ ότι το ui της realme είναι πολύ πιο όμορφο και πιο κοντά στο stock σε σχέση με το miui. Από εκεί και πέρα, σίγουρα το poco έχει έναν αρκετά ισχυρότερο επεξεργαστή αλλά αυτό είναι θεωρώ το μοναδικό πλεονέκτημά του. Το realme έχει πολύ καλύτερο design (ειδικά στο beige leather που έχω) και πολύ καλύτερη κάμερα. Είμαι της άποψης ότι, οι περισσότεροι χρήστες δεν θα εκμεταλλευτουν ποτέ τις δυνατότητες του επεξεργαστή οπότε δεν κάθομαι τόσο να βλέπω benchmarks κτλ. Προσωπικά, δεν έχω κανένα παράπονο από θέμα επιδόσεων και απόδοσης. Η δόνηση επίσης είναι πολύ καλή στο τηλέφωνο, κάτι που πολλές φορές το παραβλέπουμε αλλά δίνει το κάτι παραπάνω στην καθημερινή διεπαφή με το κινητό. Η ελαφρώς κυρτή οθόνη δίνει μια πινελιά premium αίσθησης ενώ δεν προξενεί κάποιο πρόβλημα με την αφή. Ίσα ίσα κάνει λίγο στενότερο το κινητό γενικά και προσφέρει έτσι καλύτερο κράτημα. Η τελική απόφαση φυσικά είναι πάντα προσωπική επιλογή και δεν υπάρχει σωστό και λάθος.

Όνομα χρήστη