Πτώση τιμής -17%Apple Vision Pro 256GB
Virtual Reality Headsets

Apple Vision Pro 256GB Κωδικός: 42781795

Το Apple Vision Pro συνδυάζει απρόσκοπτα το ψηφιακό περιεχόμενο με τον φυσικό σας χώρο. Μπορείτε να πλοηγηθείτε απλά χρησιμοποιώντας τα μάτια, τα χέρια και τη φωνή σας. Έτσι, μπορείτε να κάνετε τα...

Δες όλη την περιγραφή

Το Apple Vision Pro συνδυάζει απρόσκοπτα το ψηφιακό περιεχόμενο με τον φυσικό σας χώρο. Μπορείτε να πλοηγηθείτε απλά χρησιμοποιώντας τα μάτια, τα χέρια και τη φωνή σας. Έτσι, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε με τρόπους που δεν ήταν ποτέ δυνατό.

Δες όλη την περιγραφή

3.926,77 €

3.250,0012.000 coins

από GoldenByte

ΠαράδοσηΤρί, 28 Μαϊ - Πέμ, 30 Μαϊ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 3.250,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3.250,00 €

  2. 7.030,00 €

  3. 4.825,46 €

  4. 4.468,08 €

  5. 5.361,70 €

  6. 3.962,67 €

  7. 3.962,67 €

Περιγραφή

Το Apple Vision Pro συνδυάζει απρόσκοπτα το ψηφιακό περιεχόμενο με τον φυσικό σας χώρο. Μπορείτε να πλοηγηθείτε απλά χρησιμοποιώντας τα μάτια, τα χέρια και τη φωνή σας. Έτσι, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε με τρόπους που δεν ήταν ποτέ δυνατό.

Περίγραμμα

Ένα μοναδικό κομμάτι από τρισδιάστατα διαμορφωμένο πολυστρωματικό γυαλί ρέει σε ένα πλαίσιο από κράμα αλουμινίου που καμπυλώνει απαλά για να τυλιχτεί γύρω από το πρόσωπό σας.

Κάμερες και αισθητήρες

Μια σειρά προηγμένων καμερών και αισθητήρων συνεργάζονται για να σας επιτρέψουν να δείτε καθαρά τον κόσμο, να κατανοήσετε το περιβάλλον σας και να ανιχνεύσετε την είσοδο με το χέρι.

Audio Straps

Τα ηχεία είναι τοποθετημένα κοντά στα αυτιά σας, παρέχοντας πλούσιο ήχο που συνδυάζεται άψογα με ήχους του πραγματικού κόσμου.

Head Band

Το Head Band παρέχει αντικραδασμική προστασία, διαπνοή και ελαστικότητα. Το Fit Dial σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το Vision Pro με ακρίβεια στο κεφάλι σας.

Οθόνες

Ένα ζευγάρι προσαρμοσμένων οθονών micro-OLED προσφέρουν περισσότερα pixel από μια τηλεόραση 4K σε κάθε μάτι — για εκπληκτική ευκρίνεια.

Απόλυτο σκοτάδι

Το Light Seal προσαρμόζεται απαλά στο πρόσωπό σας, προσδίδοντας ακριβή εφαρμογή ενώ αποκλείει το ανεπιθύμητο φως.

Digital Crown

Πατήστε το Digital Crown για να εμφανιστεί η αρχική προβολή και περιστρέψτε το για να ελέγξετε το επίπεδο βύθισής σας κατά τη χρήση του "Environments".

Top Button

Πατήστε το επάνω κουμπί για να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες στη στιγμή.

Μπαταρία

Η εξωτερική μπαταρία υποστηρίζει έως και 2 ώρες χρήσης και ολοήμερη χρήση όταν είναι συνδεδεμένη.

Οι εφαρμογές σας ζουν στο χώρο σας.

Με το Vision Pro, έχετε έναν άπειρο καμβά που μεταμορφώνει τον τρόπο χρήσης των εφαρμογών που αγαπάτε. Τακτοποιήστε εφαρμογές οπουδήποτε και προσαρμόστε τις στο τέλειο μέγεθος, κάνοντας τον χώρο εργασίας των ονείρων σας πραγματικότητα. 

Περιηγηθείτε στον ιστό στο Safari, δημιουργήστε μια λίστα υποχρεώσεων στις Σημειώσεις, συνομιλήστε στα μηνύματα και μετακινηθείτε απρόσκοπτα μεταξύ τους με μια ματιά.


Vision Pro

Το Vision Pro έχει τις γνωστές εφαρμογές που γνωρίζετε και αγαπάτε — μεταμορφωμένες για να ζουν στον χώρο σας. Όπως Safari, Φωτογραφίες, Μουσική και Μηνύματα. Και με το iCloud, το περιεχόμενό σας συγχρονίζεται αυτόματα με το iPhone, το iPad και το Mac σας.

Ένα ολοκαίνουργιο App Store θα κυκλοφορήσει με το Vision Pro, το οποίο θα περιλαμβάνει πρωτοποριακές εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για το visionOS, καθώς και συμβατές εφαρμογές iPad και iPhone.

Τα περιβάλλοντα μεταμορφώνουν μαγικά το περιβάλλον σας με εκπληκτικά τοπία, αφήνοντας τις εφαρμογές να μεγαλώνουν πέρα από τις διαστάσεις του δωματίου σας και δημιουργώντας το τέλειο μέρος για να εστιάσετε.

Το Vision Pro ζωντανεύει τα τρισδιάστατα αντικείμενα. Μπορείτε να τραβήξετε ένα τρισδιάστατο αντικείμενο από μια εφαρμογή και να το κοιτάξετε από κάθε γωνία, σαν να είναι ακριβώς μπροστά σας.

Φέρτε το Mac σας ασύρματα στο Vision Pro με την εικονική οθόνη Mac. Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο χώρο και να χρησιμοποιήσετε το Vision Pro ως μια τεράστια, ιδιωτική, φορητή οθόνη 4K.

Το Vision Pro λειτουργεί με αξεσουάρ Bluetooth, όπως το Magic Keyboard και το Magic Trackpad , τα οποία είναι εξαιρετικά για πράγματα όπως πολύπλοκα υπολογιστικά φύλλα και μεγάλα email.

Οι εφαρμογές μπορούν να επεκταθούν πλήρως στον χώρο σας, όπως κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Mindfulness, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιδιωτική στιγμή ηρεμίας.

Ένας καθηλωτικός τρόπος για να ζήσετε την ψυχαγωγία.

Μετατρέψτε το δωμάτιό σας σε έναν προσωπικό κινηματογράφο με το Cinema Environment . Απολαύστε εκπομπές και ταινίες με τον ρυθμό καρέ και την αναλογία διαστάσεων που σχεδίαζε ο σκηνοθέτης με τον καθηλωτικό ήχο. Χρησιμοποιήστε ένα μαγευτικό περιβάλλον όπως το Mt. Hood για να κάνετε την οθόνη σας να έχει πλάτος 100 πόδια.


Τα ολοκαίνουργια βίντεο Apple Immersive είναι εγγραφές 3D 8K 180 μοιρών που καταγράφονται με Spatial Audio — σας βάζουν αμέσως στη δράση και σας μεταφέρουν σε μέρη που δεν έχετε πάει ποτέ.

Οι αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το Apple TV+ και άλλες υπηρεσίες ροής είναι διαθέσιμες στο Vision Pro.

Τα παιχνίδια visionOS στο Apple Arcade προσφέρουν εντελώς νέους τρόπους παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τον χώρο γύρω σας. Βρείτε πάνω από 100 από τα αγαπημένα σας παιχνίδια iPad και παίξτε επίσης χρησιμοποιώντας gamepads Bluetooth.

Οι αναμνήσεις σου ζωντανεύουν

Το Vision Pro είναι η πρώτη 3D κάμερα της Apple. Μπορείτε να τραβήξετε μαγικές φωτογραφίες και βίντεο σε 3D και στη συνέχεια να ξαναζήσετε αυτές τις αγαπημένες στιγμές όπως ποτέ πριν με τον καθηλωτικό χωρικό ήχο. Η υπάρχουσα βιβλιοθήκη φωτογραφιών και βίντεο σας φαίνεται απίστευτη σε αξιοσημείωτη κλίμακα. Τα πανοράματα τυλίγονται γύρω σας — σας κάνουν να νιώθετε ότι στέκεστε ακριβώς εκεί που τα πήρατε.

Κάντε τις συναντήσεις πιο ουσιαστικές.

Το Vision Pro διευκολύνει τη συνεργασία και τη σύνδεση όπου κι αν βρίσκεστε. Τα πλακίδια βίντεο FaceTime έχουν φυσικό μέγεθος και καθώς προσέρχονται νέα άτομα, η κλήση απλώς επεκτείνεται στο δωμάτιό σας. Στο FaceTime, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για να συνεργαστείτε με συναδέλφους στα ίδια έγγραφα ταυτόχρονα.


H ψηφιακό σας Persona επιτρέπει στους άλλους να σας βλέπουν ενώ φοράτε το Vision Pro. Είναι μια δυναμική, φυσική αναπαράσταση των κινήσεων του προσώπου και των χεριών σας ενώ χρησιμοποιείτε το FaceTime.

Μοιραστείτε εφαρμογές με άλλους και χρησιμοποιήστε τις μαζί στο FaceTime με το SharePlay . Συνεχίζετε να βλέπετε όλους σε μεγάλα πλακίδια βίντεο ενώ μοιράζεστε μια εφαρμογή.

Σχέδιο

Σχεδιασμένο από την Apple.

Το Apple Vision Pro είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών εμπειρίας στο σχεδιασμό συσκευών υψηλής απόδοσης, κινητών και φορητών συσκευών — με αποκορύφωμα το πιο φιλόδοξο προϊόν που έχει δημιουργήσει ποτέ η Apple. Το Vision Pro ενσωματώνει απίστευτα προηγμένη τεχνολογία σε μια κομψή, συμπαγή μορφή, με αποτέλεσμα μια εκπληκτική εμπειρία κάθε φορά που το φοράτε.

visionOS

Το πρώτο χωρικό λειτουργικό σύστημα της Apple.

Κατασκευασμένο στα θεμέλια των macOS, iOS και iPadOS, το visionOS επιτρέπει ισχυρές χωρικές εμπειρίες. Ελέγξτε το Vision Pro με τα μάτια, τα χέρια και τη φωνή σας — οι αλληλεπιδράσεις είναι διαισθητικές και μαγικές. Απλώς κοιτάξτε ένα στοιχείο, αγγίξτε τα δάχτυλά σας μεταξύ τους για να επιλέξετε και χρησιμοποιήστε το εικονικό πληκτρολόγιο ή την υπαγόρευση για να πληκτρολογήσετε.

Καινοτομία που μπορείτε να δείτε, να ακούσετε και να αισθανθείτε.

Σπρώχνοντας τα όρια από μέσα προς τα έξω. Οι χωρικές εμπειρίες στο Vision Pro είναι δυνατές μόνο μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας της Apple. Εμφανίζει το μέγεθος ενός γραμματοσήμου που αποδίδει περισσότερα pixel από μια τηλεόραση 4K σε κάθε μάτι. 

Απίστευτες εξελίξεις στον χωρικό ήχο. Ένας επαναστατικός σχεδιασμός διπλού τσιπ με προσαρμοσμένο πυρίτιο της Apple. Μια εξελιγμένη σειρά από κάμερες και αισθητήρες. Όλα τα στοιχεία συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που πρέπει να δείτε για να πιστέψετε.

Περισσότερα pixel από μια τηλεόραση 4K. Για κάθε μάτι.

Το προσαρμοσμένο σύστημα οθόνης micro-OLED διαθέτει 23 εκατομμύρια pixel, προσφέροντας εκπληκτική ανάλυση και χρώματα. Και ένας ειδικά σχεδιασμένος φακός τριών στοιχείων δημιουργεί την αίσθηση μιας οθόνης που βρίσκεται παντού.

Το πιο προηγμένο μας Spatial Audio σύστημα.

Οι υποδοχές ήχου διπλού προγράμματος οδήγησης τοποθετημένες δίπλα σε κάθε αυτί προσφέρουν εξατομικευμένο ήχο ενώ σας επιτρέπουν να ακούτε τι υπάρχει γύρω σας. 

Το Ambient Spatial Audio κάνει τους ήχους σαν να προέρχονται από το περιβάλλον σας. Και με την παρακολούθηση ακτίνων ήχου, το Vision Pro αναλύει τις ακουστικές ιδιότητες του δωματίου σας — συμπεριλαμβανομένων των φυσικών υλικών — για να προσαρμόσει και να ταιριάξει τον ήχο στο χώρο σας.

Επαναστατική απόδοση διπλού τσιπ.

Ένας μοναδικός σχεδιασμός διπλού τσιπ επιτρέπει τις χωρικές εμπειρίες στο Vision Pro. Το ισχυρό τσιπ M2 εκτελεί ταυτόχρονα το visionOS, εκτελεί προηγμένους αλγόριθμους όρασης υπολογιστή και προσφέρει εκπληκτικά γραφικά, όλα με απίστευτη απόδοση. Και το ολοκαίνουργιο τσιπ R1 είναι ειδικά αφιερωμένο στην επεξεργασία εισόδου από τις κάμερες, τους αισθητήρες και τα μικρόφωνα, τη ροή εικόνων στις οθόνες εντός 12 χιλιοστών του δευτερολέπτου — για μια ουσιαστικά χωρίς καθυστέρηση, προβολή του κόσμου σε πραγματικό χρόνο.


Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Standalone
Χειριστήριο
Όχι
Χρώμα
-
Χωρητικότητα Αποθήκευσης
256 GB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες