Asus Vivobook 15 M1505YA-OLED-L721W 15.6" FHD (Ryzen 7-7730U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Cool Silver (US Keyboard)
Laptops

Asus Vivobook 15 M1505YA-OLED-L721W 15.6" FHD (Ryzen 7-7730U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Cool Silver (US Keyboard) Κωδικός: 42369932

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • 8 Πυρήνες έως 4.5Ghz/Zen 3
  • HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.7Kg
Δες όλη την περιγραφή
799,00
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 799,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    799,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    799,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    799,00 €

Περιγραφή

Το Asus Vivobook 15 M1505YA-OLED-L721W 15.6" FHD απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που ψάχνουν ένα φορητό υπολογιστή με ισχυρή απόδοση για καθημερινές εργασίες και διασκέδαση. Η υψηλής ποιότητας οθόνη OLED 15.6" FHD προσφέρει εκπληκτική απεικόνιση χρωμάτων και αντίθεσης, καθιστώντας το κατάλληλο για προβολή πολυμέσων, εργασίες γραφείου και ακόμη και ελαφρύ gaming.

Ο επεξεργαστής Ryzen 7-7730U και τα 16GB μνήμης RAM προσφέρουν αρκετή ισχύ για ποικίλες εργασίες όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία εγγράφων, επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, και άλλες καθημερινές δραστηριότητες.

Συνολικά, αυτός ο φορητός υπολογιστής απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους που χρειάζονται ισχυρή απόδοση για ποικίλες καθημερινές εργασίες, όπως εργασίες γραφείου, πολυμέσα, επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, και ελαφρύ gaming.

Όλα είναι πιο ομαλά με τον ισχυρό φορητό υπολογιστή ASUS Vivobook 15 OLED, τον γεμάτο δυνατότητες φορητού υπολογιστή με μια εκπληκτική οθόνη OLED που διαθέτει γκάμα 100% DCI-P3 ποιότητας κινηματογράφου. Και όλα είναι επίσης πιο εύκολα, χάρη στις φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες, όπως μια επίπεδη άρθρωση 180 ° , ένα φυσικό κάλυμμα κάμερας web και ειδικά πλήκτρα λειτουργιών για να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε το μικρόφωνό σας. 

Η υγεία σας βρίσκεται σε ασφαλή χέρια με το ASUS Antimicrobial Guard Plus που προστατεύει τις επιφάνειες που αγγίζονται συχνά και το μεγαλύτερο touchpad είναι πλέον πιο φιλικό προς τα δάχτυλα. Απολαύστε την ομαλή δύναμη του Vivobook 15 OLED!

Απεικόνιση

Εξερευνήστε ένα ζωντανό όραμα

Εξερευνήστε μια φρέσκια νέα οπτική εμπειρία με την εκπληκτική οθόνη NanoEdge OLED HDR τριών όψεων του Vivobook 15 OLED με λόγο διαστάσεων 16:9. Είναι εξαιρετικά φωτεινό, με 100% χρωματική γκάμα DCI-P3 ποιότητας κινηματογράφου για εξαιρετικά ζωντανά χρώματα.

Είναι επίσης πιστοποιημένο PANTONE® για ακρίβεια χρωμάτων επαγγελματικής ποιότητας και πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland για χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός. Είναι τέλειο για κάθε εργασία, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για παιχνίδι είτε για ψυχαγωγία — αφήστε το Vivobook 15 OLED να προσθέσει λάμψη στη ζωή σας!

100% DCI-P3 η καλύτερη γκάμα χρωμάτων στην κατηγορία

Ζωντανές οθόνες για ακριβή δημιουργικότητα, έγχρωμη εργασία και ζωντανή οπτική ψυχαγωγία.

70% λιγότερο επιβλαβές μπλε φως

Με χαμηλότερα επιβλαβή επίπεδα μπλε φωτός, η OLED προσφέρει καλύτερη φροντίδα των ματιών και ποιότητα ύπνου.

Πιο δροσερό, πιο ήσυχο και πιο γρήγορο!

Για να διατηρείται δροσερό σε όλες τις περιπτώσεις, το Vivobook 15 OLED χρησιμοποιεί ανεμιστήρα IceBlade και διπλούς αεραγωγούς για να επιταχύνει αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας για ομαλή, σταθερή απόδοση χωρίς στραγγαλισμό του επεξεργαστή.

Προσαρμόσιμη χρωματική γκάμα για κάθε ανάγκη

Με το ενσωματωμένο λογισμικό ASUS Splendid, η γκάμα χρωμάτων μπορεί να αλλάξει γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει σε διάφορες εργασίες ή προτιμήσεις. Επιλέξτε ανάμεσα στη ρύθμιση εγγενούς χρώματος εξαιρετικά ζωντανού, sRGB για περιεχόμενο ιστού ή περιήγηση, DCI-P3 για κινηματογραφικό περιεχόμενο ή Display P3 για εκπληκτικά χρώματα στον πραγματικό κόσμο.

Πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense, άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης

Η άνεσή σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense έχει μια απίστευτα ικανοποιητική αίσθηση, με τη βέλτιστη αναπήδηση πλήκτρων και τη διαδρομή υπολογισμένη με ακριβή ακρίβεια. Ζήστε την εμπειρία του πληκτρολογίου ErgoSense και σύντομα θα βρείτε τον εαυτό σας να ταξιδεύει αβίαστα στη δουλειά σας.

Βέλτιστη αναλογία κλικ: Σχεδιασμένη στην τελειότητα

Η αίσθηση ενός πληκτρολογίου εξαρτάται από την κρίσιμη αναλογία μεταξύ της μέγιστης δύναμης (γνωστή και ως δύναμη ενεργοποίησης) και της δύναμης επαφής. Η δύναμη επαφής εμφανίζεται όταν το κάτω μέρος του κλειδιού αγγίζει την πλακέτα κυκλώματος για να ενεργοποιήσει ένα ηλεκτρονικό σήμα, το οποίο με τη σειρά του δημιουργεί την κατάλληλη ενέργεια για το κλειδί.

Για να επιτευχθεί η πιο φυσική αίσθηση ενός πληκτρολογίου, οι ειδικοί του πληκτρολογίου της ASUS έχουν επιστημονικά καθορίσει ότι η βέλτιστη εργονομική αναλογία κλικ για ένα πλήκτρο είναι μεταξύ 45-60%. Αυτές οι δυνάμεις μετρώνται και ρυθμίζονται με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τους σχεδιασμένους από την ASUS ελαστικούς θόλους κάτω από τα πλήκτρα.

ASUS Antimicrobial Guard Plus - Αναστέλλει το 99% του COVID-19, των ιών της γρίπης και των βακτηρίων

Το ASUS Antimicrobial Guard Plus εφαρμόζεται σε σημεία του φορητού υπολογιστή σας που αγγίζετε συχνά για να τον διατηρεί healthy. Αυτή η τεχνολογία αναστέλλει ιούς και βακτήρια. Και αποδεικνύεται επιστημονικά — χρησιμοποιώντας τα πρότυπα ISO 21702 και 22196 — ότι αναστέλλει την ανάπτυξη ιών και βακτηρίων κατά περισσότερο από 99% σε μια περίοδο 24 ωρών. Τα στελέχη που χρησιμοποιούνται για τις δοκιμές περιλαμβάνουν το SARS-CoV-2 (COVID-19), το H3N2 (Influenza A) και το βακτήριο E. coli.

Ξεκλείδωμα με ένα άγγιγμα

Η πρόσβαση στη συσκευή σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη ή πιο ασφαλής! Με τον προαιρετικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην επιφάνεια αφής και το Windows Hello, δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε φορά — το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μόνο άγγιγμα!

Βελτιστοποίηση εικόνας κάμερας web σε πραγματικό χρόνο

Η τεχνολογία ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) και τα νέα εφέ webcam ανεβάζουν την εμπειρία βιντεοκλήσεων στο επόμενο επίπεδο. Το 3DNR αναβαθμίζει σημαντικά την ευκρίνεια εικόνας της κάμερας web FHD, με έναν μοναδικό αλγόριθμο που βελτιώνει τις εικόνες και εκτελεί απενεργοποίηση θορύβου σε πραγματικό χρόνο για να διασφαλίζει ότι όλα φαίνονται καθαρά κατά τις βιντεοκλήσεις.

Τεχνολογία ήχου ακύρωσης θορύβου AI επόμενου επιπέδου

Για να παρέχει εξαιρετικές εμπειρίες τηλεδιάσκεψης, διαθέτει Τεχνολογία ακύρωσης θορύβου ASUS AI που χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να απομονώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο από την ανθρώπινη ομιλία. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στο φιλτράρισμα του θορύβου περιβάλλοντος για βέλτιστη ποιότητα ομαδικών κλήσεων συνδιάσκεψης. Η λειτουργία μικροφώνου ακύρωσης θορύβου ASUS AI στην εφαρμογή MyASUS μπορεί να φιλτράρει τον θόρυβο περιβάλλοντος — έτσι θα ακούτε τι λένε όλοι οι άλλοι.

Κλήσεις συνδιάσκεψης με περισσότερες δυνατότητες

Οι κλήσεις συνδιάσκεψης μπορεί να είναι μίας ή πολλών παρουσιαστών, συγκεντρωμένες γύρω από έναν μόνο φορητό υπολογιστή με φωνές που προέρχονται από διάφορες κατευθύνσεις. Με το αναβαθμισμένο σύστημα ενεργοποιημένο μέσω της εφαρμογής MyASUS, εντοπίζει και βελτιστοποιεί τον ήχο είτε από μία κατεύθυνση είτε από όλες τις κατευθύνσεις — διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα ήχου κλήσης διάσκεψης.

Τηλεδιάσκεψη ενός παρουσιαστή

Η λειτουργία κλήσης συνδιάσκεψης ενός παρουσιαστή μπορεί να φιλτράρει τον θόρυβο και άλλες φωνές και διασφαλίζει ότι ακούγεται μόνο η φωνή μπροστά από το φορητό υπολογιστή. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία παρακολούθησης ηχείων προορισμού, μπορεί ακόμη και να στοχεύει και να παρακολουθεί νέους ομιλητές εντός τόξου 180 ° , καθιστώντας τη λειτουργία ιδανική για την εγγραφή μεγάλων ομάδων καθώς και για άτομα.

Κλήση διάσκεψης πολλών παρουσιαστών

Η λειτουργία κλήσης διάσκεψης πολλών παρουσιαστών φιλτράρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος ενώ ταυτοποιεί πολλαπλές φωνές από όλες τις κατευθύνσεις και αποστάσεις, ώστε όλες οι φωνές να ακούγονται πιο καθαρά.

Εξαιρετικός ήχος για να ακούσετε τον κόσμο

Το ASUS SonicMaster είναι ένας συνδυασμός υλικού, λογισμικού και ρύθμισης ήχου που έχει σχεδιαστεί με στόχο να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ήχου.  Eπαγγελματική ποιότητα εξασφαλίζει ακριβή κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση ήχου. ενώ οι ενισχυτές, τα μεγάλα ηχεία και οι θάλαμοι συντονισμού που ταιριάζουν απόλυτα στο Vivobook 15 OLED εξασφαλίζουν ισχυρή απόδοση ήχου και βαθύτερα μπάσα.

Η πρόσθετη επεξεργασία και ο συντονισμός σήματος βοηθούν στη βελτίωση των λεπτομερειών, στο φιλτράρισμα του θορύβου και στη βελτίωση της ευκρίνειας του ήχου, ώστε να έχετε πραγματικά καθηλωτικό ήχο.

Τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια

Το Vivobook 15 OLED σας κρατά πλήρως συνδεδεμένους με τις ολοκληρωμένες θύρες I/O του. Υπάρχει μια θύρα USB-C® 3.2 Gen 1 με παροχή ρεύματος, δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, μια θύρα USB 2.0, μια έξοδος HDMI ® και μια υποδοχή συνδυασμού ήχου — ώστε να είναι εύκολο να συνδέσετε όλα τα υπάρχοντα περιφερειακά σας, οθόνες και προβολείς.

Φόρτιση με ταχύτητα

Το Vivobook 15 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση που σας επιτρέπει να φορτίζετε μια χαμηλή μπαταρία στο 60% σε μόλις 49 λεπτά, ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε πιο γρήγορα από ποτέ!

Η πιο αυστηρά ελεγμένη αντοχή φορητού υπολογιστή στρατιωτικής ποιότητας στις ΗΠΑ

Οι φορητοί υπολογιστές ASUS είναι κατασκευασμένοι με εξαιρετική σκληρότητα και πληρούν το απαιτητικό πρότυπο στρατιωτικής ποιότητας των ΗΠΑ MIL-STD-810H, υποβάλλονται σε 12 αυστηρές μεθόδους δοκιμών και 26 διαδικασίες — που υπερβαίνουν τα βιομηχανικά πρότυπα.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων που φημίζονται για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα. Αυτοί οι παράγοντες ωφελούν επίσης εγγενώς τη μακροζωία και, συνεπώς, τη βιωσιμότητα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε, να ταξιδεύετε ή να χαλαρώνετε με τη σιγουριά ότι ο φορητός υπολογιστής σας ASUS είναι έτοιμος για τον πραγματικό κόσμο — σήμερα και πολύ στο μέλλον.

Πραγματικά εξατομικευμένη ροή εργασίας

Το MyASUS φιλοξενεί μια συλλογή από εύχρηστες εφαρμογές και εργαλεία ASUS που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε περισσότερο τον φορητό υπολογιστή σας. Το GlideX είναι μια ισχυρή λύση κοινής χρήσης οθόνης μεταξύ συσκευών. Το ScreenXpert σάς βοηθά να διαχειρίζεστε τα παράθυρα εφαρμογών σε οθόνες που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας ASUS, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο της ροής εργασίας σας!

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
7730U
Συχνότητα
2 GHz
Γενιά
Zen 3

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Ναι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,7 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Asus Vivobook

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Jimcos
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικά πάρα πολυ καλο λαπτοπ, μάλλον το καλύτερο σε αυτήν την τιμή! Εγώ το πήρα στην τιμή των 770€ και αξίζει ΦΟΥΛ. Το χρησιμοποιώ για δουλειές και λίγο gaming. Πολύ γρηγορο, φοβερή η οθόνη και ο επεξεργαστής τουμπανος! Κανείς άνετα δουλειά με αυτο και μπορεί να παίξει και games (όχι τίποτα βαρύ και συνήθως στα low-medium). Αν σκέφτεστε να το πάρετε για δουλειά η τιποτα τετοιο μην το σκέφτεστε καν!

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chris_Gk1
    5
    26 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυνατό εργαλείο, προχώρησα στην αγορά του μετά από λαπτοπ που είχε επεξεργαστή i5 3ης γενιάς. Η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με το παλιό. Για τα excel, word, ppt, Browsing που κάνω χρησιμοποιεί συνήθως κάτω από το 15% της επεξεργαστικής του ισχύος. Μπαταρία πάρα πολύ καλή την κρατάω συνήθως ανάμεσα στο 40-80% και μου βγάζει γύρω στις 4 ώρες με πλήρη χρήση & φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα. Επίσης είναι αθόρυβο και πανάλαφρο,
    Η οθόνη OLED είναι άλλο επίπεδο, φουλ φωτεινή με ωραία λευκά και μαύρα και μπορεί να προσαρμοστεί στη χρωματική παλέτα του καθενός. Ξεκούραστη πολύ για διάβασμα βιβλιογραφίας και δουλειά που αφορά νούμερα, γραφήματα, γράψιμο κλπ. Αναρωτιέμαι τη διαφορά με τα μεγαλύτερα μοντέλα που αυξάνεται η ανάλυση, όπως και να έχει με τα 1080pixel είναι μια χαρά. Η οθόνη του λάπτοπ ειναι καλύτερη και απ τη τηλεόραση του σπιτιού. Προσοχή όμως παραείναι φωτεινή και γι αυτό έχει ρύθμιση μείωσης της OLED φωτεινότητας, πέρα απ' την φωτεινότητα του συστήματος των windows.
    Έκλεισα ένα μήνα χρήσης, μπορώ να πω ευχαριστημένος με αυτή την αγορά. Γρήγορο, ισχυρό, ελαφρύ μηχάνημα με πανέμορφη εικόνα.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

45 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Kyriakakis_Giannis

Γειά σου φίλε μου αυτό με το πληκτρολόγιο που λέει ότι είναι αμερικάνικο έχει διαφορά με τα δικά μας?

Chris_Gk1

Καλησπέρα, οχι δεν έχει απολύτως καμία διαφορά με ενα κοινό πληκτρολόγιο. Αυτό που εννοεί είναι οτι στα κουμπιά πάνω αναγράφονται αγγλικοί χαρακτήρες πχ το Caps lock. Η γλώσσα που θα γράφεις εξαρτάται απ τις ρυθμίσεις του συστήματος και προφανώς, όταν ανοίξεις πρώτη φορά το λαπτοπ εκεί επιλέγεις και την ελληνική ή όποια άλλη θέλεις.

spyr

Ξερουμε αν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο;
Επισης, αν το χρωμα του πληκτρολογιου ειναι ασημί ή μαύρο; Ευχαριστώ

Chris_Gk1

Το πληκτρολόγιο είναι φωτίζεται εάν το επιλέξεις απ τις ρυθμίσεις. Έχει τρεις σκάλες φωτεινότητας. Έχω το ασημί μοντέλο και είναι πανέμορφο

m_kotzakoulakis

Καλημερα.
Πόσο κρατάει η μπαταρία του?
Ποια είναι η τιμή της μπαταρίας σε Wh?

Chris_Gk1

Εγώ που το κρατάω ανάμεσα σε 40 - 80 %, για Browsing και δουλειες γραφείου μου βγάζει άνετα ένα 3ωρο - 4ωρο.

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες