Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
SPYRIDON7

Kαλημέρα σας,
Εχω 2 ερωτήσεις... Πως μπορώ να μειώσω τον όγκο των βίντεο και των φωτογραφιών αφου ότι κι αν εχω κάνει μου βγαίνουν πολύ μεγάλα τα αρχεία. Δεύτερον οταν ανοίγω κάποιες φωτογραφίες μου κάνει ενα τραιμόπαιγμα η φωτό στην αρχή. Δε το κάνει σε όλες κι ετσι δε μπορώ να βρω που ειναι το πρόβλημα.Το κάνει και σε κανέναν άλλο?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Για τα βιντεο μπορεις να ριξεις την αναλυση απο την εφαρμογη της καμερας σε χαμηλοτερη ποιοτητα καταγραφης. Προφανως θα χανεις σε ποιοτητα. Για τις φωτογραφιες , ανοιγεις την εφαρμογη της καμερας , πατας πανω δεξια στις τρεις γραμμες και μετα στην επιλογη (γραναζι) για τις ρυθμισεις. Απο εκει εχει επιλογη για ποιοτητα φωτογραφιων. Εαν βαλεις την μικροτερη οι φωτογραφιες θα σου πιανουν μικροτερο χωρο προφανως παλι με μειωμενη ποιοτητα. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ. Για το τρεμοπαιγμα που λες στην αρχη , πιθανον ανοιγεις τις φωτογραφιες απο το gallery του κινητου ( mi gallery ) δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση την εφαρμογη απο τις ρυθμισεις και το αντιστοιχο μενου η αλλιως κατεβασε την εφαρμογη της google , gphotos , και ανοιγε απο εκει τις φωτογραφιες και τα album σου.

1 Σχόλιο

SPYRIDON7

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σχετικά με το πρώτο ερώτημα τα ειχα δοκιμάσει αυτα που μου γράφεις αλλά ήλπιζα οτι θα μπορεί να γινει και με αλλο τροπο που δεν θα χαλάει την ποιότητα της φωτογραφίας. Στο δευτερο ερωτημα πραγματι μου το κάνει οταν ανοίγω τις φωτό απο το (mi gallery). Δοκίμασα το gphotos που μου ανέφερες και δεν μου το κάνει!!!

Όνομα χρήστη