Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kellym_nl

ανάμεσα σε αυτή και στην s20+ ποια θα προτείνατε; έχω δει τη διαφορά για το άδειασμα κάδου και της κάλυψης των τ.μ. Ποια η άποψη σας;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Η άποψη μου 3 χρόνια που έχω την Xioami Mop P στα 260 ευρώ τότε είναι ότι πέταξα τα περισσότερα λεφτά έως τώρα για κάτι που ας πούμε "σκουπίζει". Εργάζομαι σε συνεργείο καθαρισμού και μόνο σκούπισμα δεν είναι αυτό. Εγώ θα πρότεινα μια επαγγελματική σκούπσα στα ίδια λεφτά https://kouyoufas.gr/catalogue/mixanimata-katharismou/numatic-james-jvp180-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/ για το σπίτι και τα ρέστα δώρα σε φίλους και οικογένεια. Αν επιλέξετε την σκούπα ρομπότ ότι χρόνο γλειτώνετε θα τον δίνετε στο να την ψάχνετε που κόλλησε, θα την βρίσκετε να κάνμει κύκλους μόνη της μέχρι να ξεφωρτίζει και μετά τα 2 χρόνια αλλγή μπαταρίας, ανταλλακτικά και ότι άλλο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μεγαλύτερος μπελάς απο τα 5-10 άντε 15' αν είναι 100 τετρραγωνικά που θα πάρει να σκουπίσετε το σπίτι.

Όνομα χρήστη