Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Zeus_San

Πιστευω κανουν λαθος ολοι τους που λένε οτι δεν υποστηριζει 5G με καποιους ελληνικους παροχους επειδη δεν το εχουν στη λιστα τους.
Η λυση ειναι ή να πανε σε ενα καταστημα cosmote, ή του παροχου τους, οπως πηγα εγω για το samsung M23. Tους ειπα το θεμα και πολυ απλα εβαλε τη sim cosmote (που ειχε ενεργοποιηθει απο εμενα παλια το 4G μετα το 3G) σε κινητο που ειναι στη λιστα των πιστοποιημενων κινητών 5G ενεργοποιηθηκε το 5G της SIM μου και μολις το εβαλε πισω στο κινητο μου ειδε αμεσως το 5G. Aντι για τον παροχο μπορει ο καθενας να κανει το ιδιο αν εχει γνωστο του με κινητο που ειναι στη λιστα 5G κινητών του παροχου του ασχετα αν ειναι iPhone ή android.
Το wifi calling ισως αλλα για σιγουρια ρωτα την cosmote σε ενα καταστημα.
Η cosmote παντως το υποστηριζει και οσο αφορα την ενεργοποιηση του στο κινητο φαινεται στο video. Στο δικο μου samsung M23 χρειαστηκε μετα την ενεργοποιηση του wi-fi calling στις ρυθμισεις στην εφαρμογη Phone να κάνω επανεκκινηση για να το δει.
(στο One Plus ειναι σε αλλη θεση οπως φαινεται στο video ή τουλαχιστον στην εκδοση android που εχει το κινητο στο video.)
https://www.youtube.com/watch?v=iZMpT_0r1Wo

Όνομα χρήστη
Elvesland

Αν μπείτε στο site της cosmote θα δείτε ότι δεν υποστηρίζει ούτε 5g ούτε wifi calling. Ομοιοπαθουσα με άλλη συσκευή. Ωστόσο ενδέχεται με ενημέρωση λογισμικού το wifi calling να είναι δυνατόν.

2 Σχόλια

Zeus_San

Μη λετε πραγματα χωρις να ξερετε ! Ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν πηγατε σε καταστημα cosmote να ρωτησετε.
Η λυση ειναι ή να πανε σε ενα καταστημα cosmote, ή του παροχου τους, οπως πηγα εγω για το samsung M23. Tους ειπα το θεμα και πολυ απλα εβαλε τη sim cosmote (που ειχε ενεργοποιηθει απο εμενα παλια το 4G μετα το 3G) σε κινητο που ειναι στη λιστα των πιστοποιημενων κινητών 5G ενεργοποιηθηκε το 5G της SIM μου και μολις το εβαλε πισω στο κινητο μου ειδε αμεσως το 5G. Aντι για τον παροχο μπορει ο καθενας να κανει το ιδιο αν εχει γνωστο του με κινητο που ειναι στη λιστα 5G κινητών του παροχου του ασχετα αν ειναι iPhone ή android.
Το wifi calling ισως αλλα για σιγουρια ρωτα την cosmote σε ενα καταστημα.
Η cosmote παντως το υποστηριζει και οσο αφορα την ενεργοποιηση του στο κινητο φαινεται στο video. Στο δικο μου samsung M23 χρειαστηκε μετα την ενεργοποιηση του wi-fi calling στις ρυθμισεις στην εφαρμογη Phone να κάνω επανεκκινηση για να το δει.
(στο One Plus ειναι σε αλλη θεση οπως φαινεται στο video ή τουλαχιστον στην εκδοση android που εχει το κινητο στο video.)
https://www.youtube.com/watch?v=iZMpT_0r1Wo

Όνομα χρήστη