Γεια σας. Μπορει καποιος να με βοηθεισει; Δεν ξερω πως να το συνδεσω. Δεν χωραει στην πριζα του τηλεφωνου. Ειμαι ευγνώμων για καθε βοηθεια. Σπυρος
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γεια σας. Μπορει καποιος να με βοηθεισει; Δεν ξερω πως να το συνδεσω. Δεν χωραει στην πριζα του τηλεφωνου. Ειμαι ευγνώμων για καθε βοηθεια. Σπυρος
1 Απάντηση
2 Σχόλια
Να ρωτήσω και εγώ κάτι όσον αφορά το συγκεκριμένο μόντεμ γιατί έχω μπερδευτεί με το θέμα των καλωδίων οπως τα βλέπω απο την εικόνα. Το καλώδιο το κλασικό του τηλέφωνο που έχουμε στα σπίτια μας το RJ11 πως συνδέεται σε αυτο το ρουτερ ? Ας πούμε οτι πετάω το παλιο μου μοντεμ που εχει RJ11 απο τον τοίχο μεχρι την είσοδο του μοντεμ).
Σε αυτο βλέπω μια γκρι εισοδο που λεει DSL/TEL (αλλά νομίζω εκεί μπαίνει RJ45) και 3 μαυρες που λενε FON. Αξίζει να αγοραστεί σημερα ,εννοω οσον αφορα το Firmware ή το πόσο feature proof ειναι ή πρέπει να παει καποιος σε πιο καινουργιο μοντέλο?. Μου πουλάνε ένα μεταχειρισσμένο και το σκέφτομαι σοβαρά για την VDSL 100 που εχω.
Αν δεις στο manual, στην σελίδα 21 εξηγεί ακριβώς πως να το συνδέσεις. Εδώ το manual σε PDF: https://www.192-168-1-1-ip.co/manuals/10023.pdf Όσον αφορά το αν σε συμφέρει να το πάρεις μεταχειρισμένο, σίγουρα είναι ακόμη και σήμερα καλύτερο απ'ότι σου δώσει ο πάροχος. Επίσης εξαρτάται τι χαρακτηριστικά ζητάς σε ένα ρούτερ και τι ανάγκες στο δίκτυό σου έχεις. Για, απλή ως και βαριά, οικιακή χρήση είναι παραπάνω από μια χαρά.