παίρνω το memovigor εδώ και 4 μήνες για τισ εμβοεσ αλλά συγχρονωσ αρχίσανε να πέφτουν τα μαλια μου είναι δυνατόν το memovigor να φερνει τριχόπτωση;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
παίρνω το memovigor εδώ και 4 μήνες για τισ εμβοεσ αλλά συγχρονωσ αρχίσανε να πέφτουν τα μαλια μου είναι δυνατόν το memovigor να φερνει τριχόπτωση;
3 Απαντήσεις
Σίγουρα πρέπει να ρωτήσεις φαρμακοποιό ή ιατρό. Είσαι σίγουρη όμως ότι δεν είναι η συνήθης φθινοπωρινή τριχόπτωση; Για θυμήσου μήπως συνέβαινε και τις άλλες χρονιές.
2 Σχόλια
Γεια σε ολους τους συμπασχοντες. Εγω εχω προσεξει οτι οι εμβοες αυξανουν σημαντικα οταν υπαρχει ελειψη βιταμινης D στον οργανισμο μου κατω απο την τιμη των 30 που ειναι το οριο της βιταμινης που ειναι για τους ανθρωπους ικανοποιητικο για την σωστη λειτουργεια του οργανισμου.
Θα προτεινα του πασχοντες απο εμβοες να εξετασουν το αιμα τους για την επαρκεια της βιαμινης D και αν ειναι κατω απο 30 να προσπαθησουν να το ανεβασουν ειτε μεσω εκθεσης στον ηλιο ειτε με συμπληρωμα D3 παραλληλα με διατροφη.
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ελειψη βιαμινης D προκαλει εκτος απο εμβοες και κακη ψυχολογια , διαταραχες μνημης,πονους στο μυοσκελετικο συστημα.
Η βιταμινη D επιδιορθωνει τα μαλακα-μορια κυτταρα του σωματος τα οποια βρισκονται και εσωτερικα στο αυτι για να μας βοηθουν να ακουμε.
Οταν εχουμε ελειψη D η ακοη μειωνεται γιατι δεν γινεται καλη αντικατασταση των παλαιων με νεα κυτταρα.
Πιστευω με αυτη την αναρτηση μου να βοηθησω καποιου συνανθρωπους μου και αν γινει περιμενω καποιες παρατηρησεις-επισημανσεις που θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν απο αλλους μεσα σε αυτο τον πινακα αναρτησεων(Forum).
Σας ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια της αναρτησης μου!!
ΣΤΕΦΑΝΟΣ 50
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Στέφανε!!!έχω κι εγώ έλλειψη βιταμίνης D είμαι στα ορια εχω 10 και μου εδωσε ο γιατρος βιταμίνη D για 2 μήνες. Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω κι εγώ εμβοες πράγμα που είναι πολύ ενοχλητικό και αγχωτικο ,πήγα στην ΩΡΛ μου εκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ηταν όλα καλά , σήμερα πήγα στον νευρολόγο γιατί συνεχίζονται οι εμβοες και μου έδωσε το memovigor2 και να κάνω μια μαγνητική εγκεφαλου, μου είπε ότι έχει γίνει μια ήπια φλεγμονή στο νεύρο του αυτιού και γι'αυτό έχω τις εμβοες ευελπιστώ να βοηθήθώ απο το memovigor2.Καλη συνεχεια και καλο βραδυ σε ολους.