Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Βασίλης Χατζηπασχάλης

Καλησπέρα. Είμαι σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης!!! Πριν 3μισι μέρες (πεμπτη απόγευμα) κι εκεί που αραζα στο κρεβάτι, ξαφνικά στο δεξί μου αυτί ενιωσα έναν συνεχόμενο ήχο ωκεανού και μετά μαζί και μια υψηλή εντελώς αφόρητη ηχητική συχνότητα και συνεχίστηκε. Πάω σε ωριλα και μου λέει κάνα νεύρο θα επηρεάστηκε από τπτ ψύξη ή κρύωμα κτλ κ μου έδωσε neurobion (σύμπλεγμα βιταμινών Β) . Την επόμενη μέρα (προχθές) το απόγευμα ξαφνικά εκεί που ακούω μουσική, μαζί με αυτά διαπιστώνω πως δεν ακούω το ίδιο απ το δεξί αυτί, ότι ακούω πολύ λιγότερο. Σήμερα μαζί με όλα τα αυτά που σας είπα, διαπιστώνω πως το καθε μου αυτί ακούει σε διαφορετικό τονο τους ήχους (ομιλίες, μουσική κτλ) κάτι που είναι εντελώς ότι να ναι λες και ακούω 2 φωνές από 2 διαφορετικούς ανθρώπους σε άλλο τόνο!!! Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ με όλα αυτά που μου συμβαίνουν το τελευταίο τριήμερο!!! Αύριο θα πάω πάλι στον Ωριλά για ακουογραμμα και ανάλογα μου είπε ίσως να μου γράψει για να κάνω αξονικη.

Αυτά που ακούω τι είναι;; Εμβοες;; Είναι λογικό να χάσω έτσι ξαφνικά μέρος της ακοής και τον κανονικό τόνο του ήχου από το ένα αυτί;; Υπάρχει περίπτωση να έπαθα αιφνίδια βαρηκοΐα?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Όνομα χρήστη