Πριν από λιγο καιρό άρχισαν οι εμβοές. Είμαι με κορτιζόνες έπειτα απο σύσταση γιατρού. Θα ρωτήσω τον γιατρό για αυτό το χάπι αν δεν παει καλά το πράγμα. θα ήθελα να ρωτήσω την αρώνια σε τί μορφή την παίρνεις;χύμο,μαρμελάδα,τσάι ή αποξηραμένο φρούτο;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Πριν από λιγο καιρό άρχισαν οι εμβοές. Είμαι με κορτιζόνες έπειτα απο σύσταση γιατρού. Θα ρωτήσω τον γιατρό για αυτό το χάπι αν δεν παει καλά το πράγμα. θα ήθελα να ρωτήσω την αρώνια σε τί μορφή την παίρνεις;χύμο,μαρμελάδα,τσάι ή αποξηραμένο φρούτο;
2 Απαντήσεις
Θα ήθελα μια ακόμα ερώτηση να κάνω. Έγραψες ότι έπαιρνες δυο χάπια την ημέρα. Η συνιστώμενη δόση όμως είναι ένα χάπι την ημέρα. Τα δυο χάπια ημερησίως σου προκάλεσαν κάποια παρενέργεια;
Χαλαρά. Όπως θα διάβασες στο μακροσκελές κείμενό μου, θα περνάνε μέρες ολόκληρες χωρίς να δίνεις σημασία σε αυτές. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος. Θα παρακαλάς αργότερα καθώς θα μεγαλώνεις, να είναι οι εμβοές το μόνο σου πρόβλημα.
Στο θέμα μας τώρα.
Δεν νομίζω πως είναι αποξηραμένος ο καρπός που παίρνω. Καθώς τον μασάω βγάζει υγρά άρα δεν πρέπει να είναι αποξηραμένος και δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας αποξηραμένος. Θεωρώ πως παίρνοντας τον ίδιο τον καρπό παρά σε κάποια εκδοχή του, θα έχω τα καλύτερα αποτελέσματα. Αλλά μην νομίζεις πως είμαι και πολύ fun. Ψιλοβαρέθηκα λίγο αν και κανονικά είτε έχει κάποιος εμβοές, είτε όχι, την αρώνια πρέπει να την παίρνει ούτως ή άλλως.
Αν μένεις Αθήνα, κατέβα στο κέντρο, στην οδό Ευριπίδου, κάθετη στην Αθηνάς. Κατεβαίνοντας θα βρεις το Μπαχάρ. Αν δεν έχουν αυτοί αρώνια, 2-3 καταστήματα πιο κάτω θα βρεις ένα άλλο, στην ίδια πλευρά του δρόμου, που πουλάει αρώνια επίσης. 17€ το κιλό.