What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Pavlos1972

Εκτος απο το memovigor, οσοι εχετε εμβοες κανετε-περνεται κατι αλλο??

Username

1 Reply

8 Comments

Pavlos1972

Ευχαριστω πολυ. Εσεις το χρησιμοποιησατε για εμβοες? Εαν ναι, ειδατε αποτελεσμα?

the_pianist

Επειδή ακούγεσαι κι εσύ νέος παθών θα σου γράψω τη δική μου εμπειρία των 9 μηνών μέχρι τώρα.

Άρχισα να παίρνω το memovigor2 16 ημέρες μετά το πρώτο άκουσμα. Επί 3 εβδομάδες έπαιρνα 2 χάπια την ημέρα, ένα πρωί και ένα βράδυ. Πριν περάσουν 2 εβδομάδες, είχα αρχίσει να νιώθω κάποιες μικρές βελτιώσεις, μικρά κενά στους ήχους που με έκαναν να «παίρνω ανάσα» και να ησυχάζω λίγο, να ηρεμώ και να ανακουφίζομαι. Λίγες ώρες κάθε δεύτερη μέρα ηρεμούσα. Οι λίγες ώρες ηρεμίας άρχισαν να γίνονται περισσότερες ώρες, «κυλώντας» ο καιρός από κάθε μέρα, άρχισαν να γίνονται κάθε δεύτερη μέρα και πριν ολοκληρώσω τον 1,5 μήνα, από τις περισσότερες ώρες ηρεμίας που είχα φτάσει, άρχισαν να ακούγονται μέρα παρά μέρα. Κάποιες φορές μάλιστα είχα 2 ημέρες ηρεμίας, μία εμβοές. Έμοιαζε σαν να γινόταν μια «πάλη» μέσα στο κεφάλι μου για το ποιος θα επικρατήσει, τα φάρμακα ή οι εμβοές.

Επισημαίνω πως όταν λέω ότι δεν είχα εμβοές κάποιες ημέρες εννοώ ότι ακουγόντουσαν σε υποφερτό βαθμό.

40 ημέρες αφότου πρωτοπήρα τα δισκία, οι εμβοές είχαν αρχίσει να πέφτουν αισθητά. Θα μπορούσα να πω πως έφτασαν στο 40 τοις εκατό της αρχικής έντασης. Το χαρακτηριστικό διάστημα όμως που άρχισαν να μειώνονται ήταν από τις 40 ημέρες και μετά. Τότε φάνηκε ότι γινόταν δουλειά με τα φάρμακα.

Όταν συμπλήρωσα τις 3 εβδομάδες σταμάτησα τα διπλά χάπια και άρχισα στη θέση του 2ου βραδινού memovigor, το Ginkgo Biloba Extract 6000mg. Αυτό εδώ για την ακρίβεια

https://www.skroutz.gr/s/3385413/Lamberts-Ginkgo-Biloba-Extract-6000mg-180-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82.html?from=account_favorites

Το Gingo Biloba είναι μία από τις 4 βασικές ουσίες του memovigor2 και κατά άλλους το κύριο συστατικό κατά των εμβοών. Και το έπαιρνα στην πλήρη του μορφή, ολόκληρο το χάπι δηλαδή, όχι μέρος του χαπιού που είχε το memovigor2. Το Gingo Biloba δεν είναι μια τυχαία ανακάλυψη κάποιου παθόντα από εμάς. Η ίδια η εταιρία αναφέρει το συγκεκριμένο φυτό στα συστατικά του memovigor2.

Δες το βίντεο και σταμάτησέ το στο 0:15 https://youtu.be/3_9zRFFJp28 για να δεις τα 4 βασικά χαρακτηριστικά του memovigor2.

Η δεύτερη κύρια ουσία που έχει το memovigor2, είναι τα αντιοξειδωτικά. Και καλύτερος φυτικός καρπός και όχι χάπι για τα αντιοξειδωτικά είναι η Αρώνια. Αν δείτε την κλίμακα ORAC (κλίμακα μέτρησης της αντιοξειδωτικής ικανότητας κάθε τροφής) θα δείτε ότι δεν υπάρχει καλύτερο και μάλιστα απέχει παρασάγγας από όλα τα επόμενα προϊόντα. Αξίζει να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο:
https://aronia-filevia.gr/index.php?route=information/information&information_id=3

Παράλληλα λοιπόν με το Gingo Biloba από την 21η ημέρα και μετά άρχισα να παίρνω και αρώνια.

Όταν άρχισαν να μειώνονται αισθητά οι υψηλές συχνότητες, τότε ήταν που άρχισα να καταλαβαίνω πως έχω και μεσαίες συχνότητες εμβοών αλλά και χαμηλών συχνοτήτων. Οι τελευταίες έμοιαζαν σαν βόμβο από φουγάρο καραβιού. Και ήταν τόσο θεϊκές αυτές οι εμβοές! Σχεδόν τις λάτρεψα! Είχα αρχίσει να φεύγω από τις απαίσιες και εκνευριστικές υψηλές συχνότητες, που τις άλλες τις θεωρούσα σαν κλασική μουσική στα αυτιά μου!

4 μήνες μετά, ήμουν πλέον μόνιμα στο 40 τοις εκατό των εντάσεων από την αρχή που ξεκίνησα. Κάποιες φορές έφτανα μέχρι το 10% και ελάχιστες ημέρες μέχρι το 5% περίπου.

9 μήνες μετά, και μέχρι τώρα που σου γράφω αυτά που διαβάζεις, η ένταση έχει πέσει στο 20% κατά μέσο όρο. Καμία φορά φτάνει και στο 30, άλλες πάλι πέφτει στο 5 και εκεί είναι που δεν καταλαβαίνεις τίποτα και αισθάνεσαι ευλογημένος!

Από τους 4 μήνες και μετά έχω πάψει να ασχολούμαι. Πλέον τις έχω συνηθίσει. Θεωρώ πως δύσκολα θα βρεις κάποιους με εμπειρία ετών για να σου γράψουν για τις εμβοές μια και όλοι τις έχουν συνηθίσει και δεν ασχολούνται πλέον καν. Ούτε ενδιαφέρονται για το πως θα τις εξαφανίσουν ή πως θα τις περιορίσουν, καμία ενασχόληση. Είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας και σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα σε ενοχλεί όπως δεν ενοχλεί και όλους αυτούς που έχουν χρόνια τώρα. Τα ίδια σου γράφω κι εγώ που είμαι μόλις 9 μήνες στο club. Αν νομίζεις πως έχει έρθει το τέλος του κόσμου όπως νόμιζα κι εγώ στην αρχή, σε λίγους μήνες θα γελάς με αυτά που ένιωθες τις πρώτες ημέρες. Και αυτό που λέω τώρα στον εαυτό μου είναι μακάρι μέχρι τα βαθιά μου γεράματα, να είναι οι εμβοές το μόνο μου πρόβλημα.

Μην ρωτάς αν λειτούργησαν τα φάρμακα ή τα φυτικά σε εμ1 ή σε άλλους. Δεν κάνουν την ίδια δουλειά σε όλους. Για αυτό ακριβώς δεν είναι φάρμακα με την ακριβή έννοια του όρου. Σε κάποιους ευτυχώς δουλεύουν, σε κάποιους άλλους όχι. Εσύ θα κάνεις την προσπάθειά σου και να εύχεσαι ο οργανισμός σου να αντιδράσει θετικά. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις πως ο χρόνος είναι ο καλύτερός γιατρός και σύμμαχός σου.

Υ.Γ. Προς τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Δώστε ρε παιδιά τη δυνατότητα να βάλουμε καμιά παράγραφο στα κείμενα, τόσο δύσκολο τεχνικά είναι?

Pavlos1972

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυτικοτατη περιγραφη σου. Ευτυχως εγω προς το παρον ακουω ενα βουητο, οταν εχει ησυχια ο χωρος που βρισκομαι, που ουσιαστικα δεν μπορω να πω οτι με ενοχλει ιδιαιτερα απλα δεν θελω φυσικα να χειροτερεψει. Λαμβανω το memovigor2, ενα χαπι καθε πρωι. Σημερα εφτασα την 50η ημερα αλλα δεν εχω δει καποια βελτιωση. Θα το ψαξω με το Ginkgo και την Αρωνια. Μαζι με τα βουητα ειχες και καποια αλλα συμπτωματα? Πονοκεφαλους, ζαλαδες, ασταθεια, κτλ? Πηγες σε καποιον ΩΡΛ, εκανες καποιες εξετασεις?

the_pianist

Να παραλαλάς να μείνει το βουητό σε απόλυτη ησυχία! Και να νιώθεις ευτυχισμένος! Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου!

Κανένα άλλο σύμπτωμα. Μου φτάνει και μου περισσεύει αυτό που ήδη έχω!!!

2 ωρλ και αντίστοιχα ακοογράμματα. Πάνω κάτω τα ίδια έδειξαν και τα 2. Βλάβη πέριξ της συχνότητας 4.000 αν θυμάμαι καλά. Κανένας από τους 2 δεν μου είπε για εξέταση. Προφανώς πρέπει το ίδιο το ακοόγραμμα να δείξει τέτοια χαρακτηριστικά για να σε παραπέμψουν για εξετάσεις.

Καλά κάνεις πάντως και έχεις αρχίσει τα «φάρμακα» γιατί μόνο καλό θα σου κάνουν και όχι ζημιά.

Ένα ακοόγραμμα αν δεν έχεις κάνει ήδη, κάνε το. Έτσι για να πάρεις μια ιδέα για το τι γίνεται.

Απόλαυσε την ηρεμία σου γιατί άδικα αγχώνεσαι.

Pavlos1972

Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου! Περαστικα σου ευχομαι.

afrageda

Καλησπέρα. Νέος στο κλάμπ.Ευτυχώς μέχρι στιγμής (λέω ευτυχώς γιατι εχω διαβάσει τρομερές ιστορίες!!! αν και το καλύτερο είναι να μην εχεις τίποτα )με μικρη εμβοή στο αριστερό αυτι όταν εχει ησυχια. Βέβαια εχω πάθει μια μικρή εμμονή και ψιλοκατάθλιψη και προσπαθώ συνέχεια να δω τι ακούω...
Κανένα νεότερο απο την υποτιθέμενη θεραπεία εχει κανείς;
εγω αν κλείσω το αυτί μου και το πιέσω ακουω εναν θόρυβο σαν λουρί αυτοκινήτου. Οσο λιγότερο το πιέζω τοσο λιγότερο ακούγεται.

the_pianist

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε σε έναν ΟΡΛ και να δει τα αυτιά σας. Να παρακαλάνε να έχετε κερί για να σας το βγάλει για να δείτε μέσα σε δευτερόλεπτα τα αποτελέσματα. Ήδη ο γιατρός σας θα είναι σε θέση να σας πει αν το κερί που ίσως έχετε είναι ικανό να σας δημιουργήσει εμβοές.

Το δεύτερο που θα κάνετε, θα σας το πει και ο ίδιος, ένα ακοόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση, χαλαρώστε, σε 3 μήνες και κάθε μέρα που θα περνάει δεν θα ασχολείστε καν και θα ζείτε μια φυσιολογική ξανά όπως πρώτα. Απλά αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

afrageda

Ευχαριστώ. Δεν είπα όλη την πληροφορία.ζητω συγγνώμη. Πήγα σε 2 ΩΡΛ και έκαναν εξετάσεις. Βρήκαν πτώση σε υψηλές συχνότητες . Ο δεύτερος μου είπε ότι είναι στα πλαίσια του αναμενόμενου για την ηλικία. (50). Είχε κάτι άλλα μηχανήματα και μου είπε ότι βλέπει κάποια προβλήματα στον κοχλία αλλά και στα 2 αυτιά. Όντως είχα κερί στο αυτί αυτό αλλά ο καθαρισμός του μέχρι στιγμής δεν έχει βελτιώσει τα πράγματα. Δεν έχω καταλάβει κάτι εγώ από προβλημα ακοής. Η αλήθεια είναι ότι μου συνέβη σε μια περίοδο της ζωής με έντονο υποσυνείδητα μάλλον στρες λόγω αλλαγής δουλειάς (λέω υποσυνείδητα γιατί συνειδητά αισθανομουν καλά). Ξύπνησα με άγχος μέσα στο βράδυ πριν 12 μέρες και βουλωνοντας τα αυτιά μου στο αριστερό άκουγα ένα βουητό σαν λουρί αυτοκίνητου. Αυτή η πάθηση βέβαια με έχει τρομοκρατήσει εδώ και αρκετά χρόνια όταν είχα δεί μια εκπομπή για το πόσο βασανίζει τους ανθρώπους και ότι δεν γιατρεύεται. Μου είχε γίνει εμμονή εδώ και 15 χρόνια να ελέγχω αν είμαι οκ. Μέχρι τώρα πού στον έλεγχο βρήκα αυτό που φοβόμουν!!!! Η ψυχολογία μου βέβαια το μεγιστοποίησε πιστεύω τόσο που με έριξε στα ηρεμιστικά. Αυτό που με παραξενευει είναι πως αν κλείσω τα αυτιά μου ελαφρά δεν το ακούω . Αν τα κλείσω πιέζοντας έντονα ακούω πλέον το σφύριγμα!!! Πάντως ακόμα και εδώ είναι σημαντική η βοήθεια που δίνει ο ένας στον άλλον. Δεν υπάρχει δυστυχώς κάποιο φόρουμ να ανταλλάξουν οι άνθρωποι πληροφορίες και ψυχολογική υποστήριξη. Στο εξωτερικό έχει πολλά. Εύχομαι σε όσους πολεμάνε τέτοιες αρρώστιες να είναι καλά και η επιστήμη να βρει γρήγορα θεραπεία

Username