Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Κ.

βγάζει και σε εσάς echo συνεχώς το μικρόφωνο ή είναι ελαττωματικό;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Κ.

Λοιπόν το echo είναι μόνιμα ανοικτό. Δεν υπάρχει η πιθανότητα απενεργοποίησης του μέσω κάποιου πλήκτρου. Επικοινώνησα με το σέρβις, ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι και θα μου αποστείλουν αρχείο αναβάθμισης που θα το αφαιρεί. Θα επανέλθω μετά την δοκιμή εφαρμογής του αρχείου στο ηχείο

7 Σχόλια

Κ.

Ναι το δοκίμασα. Όντως αφαιρείται το echo. Μου απέστειλαν και αρχείο επαναφοράς του echo σε περίπτωση που θελήσουμε να το επαναφέρουμε.
Γίνεται όταν κάνεις reboot το ηχείο.

Petros_Vogiatzoglou

Καλημέρα σας, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το μικρόφωνο που βγάζει "echo". Είπατε απευθυνθήκατε στο σέρβις και σας έλυσαν το πρόβλημα με αρχείο αναβάθμισης. Εννοείται ότι απευθυνθήκατε στο κατάστημα από το οποίο το αγοράσατε; ή κάποια αντιπροσωπεία της μάρκας osio στην Ελλάδα; Το αρχείο σας το απέστειλαν ηλεκτρονικά και τέλος, πως κάνετε την εισαγωγή του αρχείου στην συσκευή; Σας ευχαριστώ πολύ.

Κ.

επικοινώνησα με το σερβις της εταιρίας osio. οχι με το κατάστημα.

Κ.

το αρχείο εστάλη σε μαιλ. με αναλυτικες οδηγίες πως θα το εισάγω και πως θα το αφαιρέσω.

137dentist

μπορείτε σας παρακαλώ να μου στείλετε και εμένα το mail της αναβάθμισης για να βγάλω το echo;
137[email protected].

Κ.

Επικοινωνήστε στο μαιλ: [email protected] αναφέροντας το πρόβλημα και θα σας κατευθύνουν οι ίδιοι.

Όνομα χρήστη