What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Scizzor

Έχει αγοράσει κανένας κάποιο kit με αξεσουάρ (σχάρες, ταψάκια, κτλ) που να είναι συμβατό με τη συγκεκριμένη φριτέζα? Π.χ. έχω βρει το παρακάτω kit που οι διαστάσεις του θεωρητικά ταιριάζουν με τη συγκεκρκιμένη φριτέζα, αλλά θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη για το αν θα εφαρμόζει σωστά πριν το αγοράσ: https://www.skroutz.gr/s/42530618/Cecotec-Cecofry-Pack-Kalathi-Tiganismatos-gia-Friteza-04995.html

Username

2 Replies

Teta_Stef

Ωωω τελεια !!!! Αν την πάρω θα τα πάρω κ αυτά...χωράει λογικά λέει για 6λιτρη οπότε άνετα χωράει αυτή είναι 9λιτρη...τέλειο σετ

Username
KONSTANTINOS_MAL

Το αγόρασες; Μόλις παρέλαβα την φριτεζα και σκέφτομαι να πάρω και εγώ για αυτό ρωτάω, ευχαριστώ

2 Comments

Scizzor

Παρέλαβα σήμερα τη φριτέζα κι εγώ. Δεν έχω αγοράσει ακόμα το kit αλλά σκοπέυω να το πάρω μέσα στις επόμενες μέρες. Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι οτι ίσως από αυτό το kit δεν χωράει στη φριτέζα η σχάρα με τα σουβλάκια, επειδή στη περιγραφή για τη συκεκριμένη σχάρα λέει διαστάεις 20x14.7cm και το εσωτερικό ύψος του κάδου της φριτέζας που το μέτρησα είναι οριακά 11cm, ή γύρω στα 13cm αν αφαιρέσεις τη σχάρα που μπαίνει στο πάτο του κάδου. Αν βέβαια το 14.7cm που λέει η περιγραφή για τη σχάρα με τα σουβλάκια είναι το πλάτος και όχι το ύψος, τότε ενδεχομένως να χωράει κανονικά η σχάρα στη φριτέζα αρκεί να είναι σε ύψος κάτω από 11cm.

Katerina_Mwraitini

Καλησπέρα, εάν τελικά το αγοράσετε παρακαλώ πείτε μας αν ταιριάζει! Ευχαριστώ πολύ!

Username