Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

GEORGIOS Τ

όσοι είσαστε μεγάλη σε ηλικία και θυμόσαστε είναι για μοντέλα fiat 127 και 128 μιλάμε για εκείνες τις χρονολογίας παράδειγμα σας δίνω δεν κυκλοφορούμε σήμερα τώρα αυτοκίνητα οπότε στα καινούργια αυτοκίνητα δεν ταιριάζει

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

εγώ χρησιμοποιείς αυτό που είναι για αυτόματα που μπλοκάρει μόνο το φρένο και μου χάλασε τη βαλβίδα του φρένου και χρειάστηκε να πάω το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία για να το ξανά επαναφέρω είναι πολύ επικίνδυνο είναι πολύ εύκολα να γίνει ζημιά προσπαθήστε να το αποφύγετε βρέστε άλλο τρόπο γιατί κλεπτικό εγώ το χρησιμοποιήσας στο mg3 και μου έκανε μεγάλη βλάβη

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

όχι δεν κάνει υπάρχει άλλο για αυτόματα που μπλοκάρει μόνο ένα πετάλι φρένου αλλά και για χειροκίνητα πάλι δεν κάνει το συγκεκριμένο γιατί είναι για παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα δεκαετίες πριν που η αποστάσεις μεταξύ συμπλέκτη και φρένο είναι πολύ κοντινές στα καινούργια αυτοκίνητα δεν ταιριάζει έχουν μεγάλη απόσταση πώς συμπλέκτης με το φρένο θέλει μεγάλη προσοχή για να μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω πριν το παραγγείλετε

Όνομα χρήστη